Ultrason

esocannnnn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
371
230
18
25
Kızlar tahmini 5+3 falan sizce kesenin böyle olması falan normal mi doktor henüz bir sey demedi 2 hafta sonra tekrar gidicem kendi doktoruma izinde olduğu icin baska birine gitmek zorunda kaldım

Eklentiler

• IMG_5473.webp
    IMG_5473.webp
    23 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar tahmini 5+3 falan sizce kesenin böyle olması falan normal mi doktor henüz bir sey demedi 2 hafta sonra tekrar gidicem kendi doktoruma izinde olduğu icin baska birine gitmek zorunda kaldım
kesenı olcup 5+3 dedıyse 2 3 gun farkeder ancak ama dogrusu oluyor. kesede ben kotu bısı gormedım neden endıselendın? seklı mı? seklı de guzel :)

kesenı olcup 5+3 dedıyse 2 3 gun farkeder ancak ama dogrusu oluyor. kesede ben kotu bısı gormedım neden endıselendın? seklı mı? seklı de guzel :)
Yo kendisi ölçüp bir sey demedi hatta hiçbir sey demedi keseyi gördüm doktoruna gidebilirsin dedi 5+3 benim tahminim ne biliyim hiç bilgim yok merak ettim normal mi diye

Normal kesede birşey yok canım. Bir sonraki kontrolde bebişi görürsün kalp atışını duyarsın büyük ihtimalle

Back
X