- 30 Haziran 2025
- 371
- 230
- 18
- 25
- Konu Sahibi esocannnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesenı olcup 5+3 dedıyse 2 3 gun farkeder ancak ama dogrusu oluyor. kesede ben kotu bısı gormedım neden endıselendın? seklı mı? seklı de guzel :)Kızlar tahmini 5+3 falan sizce kesenin böyle olması falan normal mi doktor henüz bir sey demedi 2 hafta sonra tekrar gidicem kendi doktoruma izinde olduğu icin baska birine gitmek zorunda kaldım
Yo kendisi ölçüp bir sey demedi hatta hiçbir sey demedi keseyi gördüm doktoruna gidebilirsin dedi 5+3 benim tahminim ne biliyim hiç bilgim yok merak ettim normal mi diyekesenı olcup 5+3 dedıyse 2 3 gun farkeder ancak ama dogrusu oluyor. kesede ben kotu bısı gormedım neden endıselendın? seklı mı? seklı de guzel :)
normal duruyor :)) korkma. ne zaman gıdıceksın kontrolune?Yo kendisi ölçüp bir sey demedi hatta hiçbir sey demedi keseyi gördüm doktoruna gidebilirsin dedi 5+3 benim tahminim ne biliyim hiç bilgim yok merak ettim normal mi diye
Normal kesede birşey yok canım. Bir sonraki kontrolde bebişi görürsün kalp atışını duyarsın büyük ihtimalleKızlar tahmini 5+3 falan sizce kesenin böyle olması falan normal mi doktor henüz bir sey demedi 2 hafta sonra tekrar gidicem kendi doktoruma izinde olduğu icin baska birine gitmek zorunda kaldım
Teşekkür ederimm 2 hafta sonra gidicem tekrar nasıl sabredicem bilemiyorumNormal kesede birşey yok canım. Bir sonraki kontrolde bebişi görürsün kalp atışını duyarsın büyük ihtimalle
Seninle şuan aynı gibiyiz canım bende Rabbimin izniyle yarın gorucem kese inşallah yarın 5+4 oluyorum görürüm degilmiTeşekkür ederimm 2 hafta sonra gidicem tekrar nasıl sabredicem bilemiyorum
Seninle şuan aynı gibiyiz canım bende Rabbimin izniyle yarın gorucem kese inşallah yarın 5+4 oluyorum görürüm degilmi![]()
Kuzum şuan kese göründü ama küçük dedi normal mi sence 5+3 haftalıkGörürsün ya benim normalde vajinaldi sonra karından bi bakalım dedi göründü karından
Görürsün mutlaka o zaman :) ilk süreçler sabır istiyor mecburen yapacak birşey yokTeşekkür ederimm 2 hafta sonra gidicem tekrar nasıl sabredicem bilemiyorum
Ay evet yaaa cok sabır lazımGörürsün mutlaka o zaman :) ilk süreçler sabır istiyor mecburen yapacak birşey yok
Bana normal dedi hatta haftasını kendi doktorunla düzenlersiniz yumurtlamana göre dedi benimde tahminim ultrason cekildiğinde 5+4tüKuzum şuan kese göründü ama küçük dedi normal mi sence 5+3 haftalık
Atsana bakayım benimkisiyle karsılastıralımKuzum şuan kese göründü ama küçük dedi normal mi sence 5+3 haftalık
Canim yükleyemiyorum yüklenmiyor seninkini atarmisinAtsana bakayım benimkisiyle karsılastıralım
Canım yeni gördüm senin kini benim ultrasyon kağıdı senin ki kadar net değil eski model gibiAtsana bakayım benimkisiyle karsılastıralım
Kız atmaya calıs merak ettimCanım yeni gördüm senin kini benim ultrasyon kağıdı senin ki kadar net değil eski model gibi
canim bunun nasıl çekim kağıt rengine bakKız atmaya calıs merak ettim![]()
Yükledim şimdi ama moralim çok bozuldu ya 5+3 de küçük olması normal mi gurbetteyim kimseyle de paylasamiyorum içim içimi yiyorKız atmaya calıs merak ettim![]()