Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
renkli ulturasonlarda belli oluyor ama doktora bağlı devletti sayma zaten onlar söylemiyor özellerde de doktora bağlı benim gittiğim doktor 2.5 aylıkken söylüyor ve çıkıyor diğerleride 4 te başlıyorlar söylemeye 3 aylıkken görebilirler ama sen nekadarlıksın?
bazende bebk göstermiyor kendini oda çok kötü
19 haftalık benimki iki kere gittim göstermedi bir kere de seçemedi doktor cinsiyetini bi tanıdığım seçemediyse kızdır dedi kız gec belli oluyor dedi. sırf hazırlık yapmak için öğrenmek istiyorum :)