ultrason :)

Merhaba hamisler , bebegim bugun 11 hafta 1 gunluk bugun ultrasonda bebisimi gordum ve doktor acil gitmek zorunda kaldi... 2li test yaptirdik yarin sonuclari alicam. Ama ultrason fotosuna bakiyorum nerde basi oldugunu anlayamadm elleri gozukuyor gibi geliyor ayaklari felan ama tam net anlayamadm yardimci olurmusunuz ? :))

Ins saglicakla kucagina alirsin bebegini. Bende sen yeni yaptrmisken sana sorayim bende haftaya gidicem ikili taramaya uzun uzn bakip inceliyolar mi ultrasonda yoka hemen bakip tamm mi diyolar. Ikinci olarak once kan mi weriyosun yoksa ultrasona bakip kana sonraa mi bakalim diyor. Aman heycan yaptm anlatabildm ins :)

Ins saglicakla kucagina alirsin bebegini. Bende sen yeni yaptrmisken sana sorayim bende haftaya gidicem ikili taramaya uzun uzn bakip inceliyolar mi ultrasonda yoka hemen bakip tamm mi diyolar. Ikinci olarak once kan mi weriyosun yoksa ultrasona bakip kana sonraa mi bakalim diyor. Aman heycan yaptm anlatabildm ins :)
Ilk önce bebegın ense kalınlıgı ölçülüyor o yazılıyo canım sonra aynı gün hemen kan veriyorsun sonra bütün Değerler bir programa giriliyor ve risk Değeri hesaplanıyor

Amin tesekkur ederm sende kucagina sqg saglim eli ayagi duzgun bi yavrucak alirsin insallah. İlk once ultrasonda bakti sonra kan testi yaptirdi. Hemen cikmiyor sonuc ben dun yaptirdim oglen saat 3 de bugun cikti yarindq sonuc icin doktora gidicem bakalm ne diyecek
İnsallah bebegimde birsey yoktur...

Amin tesekkur ederm sende kucagina sqg saglim eli ayagi duzgun bi yavrucak alirsin insallah. İlk once ultrasonda bakti sonra kan testi yaptirdi. Hemen cikmiyor sonuc ben dun yaptirdim oglen saat 3 de bugun cikti yarindq sonuc icin doktora gidicem bakalm ne diyecek
İnsallah bebegimde birsey yoktur...

Ins bi problem olmaz hersey yolundadir. Keske cinsiyetinide ogrenebilsem :)

Back
X