- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
- Konu Sahibi siyahincii___
Kızlar ultrasondan anlayan var mı
daha 5 buçuk haftalığız kesemiz ve yolk kesesi göründü çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bana belirtilerini anlat cnm yeniymisKızlar ultrasondan anlayan var mıdaha 5 buçuk haftalığız kesemiz ve yolk kesesi göründü çok şükür
Eki Görüntüle 3242988
Tebrik ederim ama nesine bakacağız anlamadım![]()
Ya bir kaç kişide gördüm burada kese şekli düzgün ya da yamuksa riskli gibi şeyler diyorlardı o açıdan bilenler varsa sormak istedimTebrik ederim ama nesine bakacağız anlamadım![]()
Canım pek bi belirtim olmadı benim sadece göğüste hassasiyet bide kasıklarımda batma olduhadi bana belirtilerini anlat cnm yeniymis![]()
yaa ne kasik batmasiymis herkes oyle diyo benim adet onceside olmaz hic kasik agrim falan akintiniz varmiydi pekiCanım pek bi belirtim olmadı benim sadece göğüste hassasiyet bide kasıklarımda batma olduRabbim isteyen jerkese nasip etsin inşallah
![]()
Neden dertsiz başınıza dert almak istiyorsunuz ki? Biri çıkıp gelse bilip bilmeden riskli dese ne yapacaksınız? Sağlıkla ilerler gebeliğiniz inşaAllah hayırlı olsun tekrar.Ya bir kaç kişide gördüm burada kese şekli düzgün ya da yamuksa riskli gibi şeyler diyorlardı o açıdan bilenler varsa sormak istedim![]()
Ve o yukardaki sayılarda kaç kesenin kaç mm yazdığını falan ben anlayamadığım için o sayılar ne anlama geliyor sormak istedimTebrik ederim ama nesine bakacağız anlamadım![]()
Yok canım karından baktı bende görünmez diye düşündüm korktum ama çok şükür göründüvajinal mı baktırdınız hayırlı olsun bı arada
Teşekkür ederim ilk defa anne olacağım için sadece ultrason fotoğrafından ve yukarda yzan terimlerden anlayanlardan yorum yapmasını beklemiştim teşekkürlerNeden dertsiz başınıza dert almak istiyorsunuz ki? Biri çıkıp gelse bilip bilmeden riskli dese ne yapacaksınız? Sağlıkla ilerler gebeliğiniz inşaAllah hayırlı olsun tekrar.
Evet akıntım çok artmıştı canım ve adete 2 gün kala açık kahverengi bi akıntı geldi tek seferlik o beni çok şüphelendirdi sonra hemen test yaptım adete 2 gün kala pozitifi gördümyaa ne kasik batmasiymis herkes oyle diyo benim adet onceside olmaz hic kasik agrim falan akintiniz varmiydi peki
Sadece "anlayanlar" yorum yapmıyor ama, siz boş yere üzülmeyin diye diyorum.Teşekkür ederim ilk defa anne olacağım için sadece ultrason fotoğrafından ve yukarda yzan terimlerden anlayanlardan yorum yapmasını beklemiştim teşekkürler![]()
Teşekkür ederim düşüncenizi belirttiğiniz için ama heycandan meraktan birilerine sormadan duramıyo insanSadece "anlayanlar" yorum yapmıyor ama, siz boş yere üzülmeyin diye diyorum.
yaa anladim cnm benimde 9 10 gun var bklm insallah benimde olur dua edermisiniz banaEvet akıntım çok artmıştı canım ve adete 2 gün kala açık kahverengi bi akıntı geldi tek seferlik o beni çok şüphelendirdi sonra hemen test yaptım adete 2 gün kala pozitifi gördüm
İnşallah Rabbim bu ay nasip etsin canım etmez miyim hiç Rabbim hiç bi kadını eksik bırakmasın bu duygudan inşallahyaa anladim cnm benimde 9 10 gun var bklm insallah benimde olur dua edermisiniz bana
cok saol cnm rabbim senide evladina bagislasin sag saglim alirsin insallah kucaginaİnşallah Rabbim bu ay nasip etsin canım etmez miyim hiç Rabbim hiç bi kadını eksik bırakmasın bu duygudan inşallahederim tabikii en kısa zamanda en güzel şekilde en sağlıklı şekilde nasip etsin Rabbim inşallah
Evet canım sende için ferah tut henüz erken sanırım gözükmesi için evet çok heycanla görmek bilmek istiyoruz ama biraz sabretmemiz gerekiyor galiba bebişleri görmek içinbenim 5+4de gittm kese zar zor 3mm gözüktü haftaya kalp sesi icin cagırdılar 6+5 gittim kalp sesi için ama kese 9mm cıktı bebek yok mu dedim bu kadar kücük kesede bebek gözükmez dedi kese haftana uyumlu değil 15gün sonea bi daha gel dedi anlamadım sorun ne sizce kese fotoğrafımu ekledim
insallah doktor cok olumlu konusmadı ama bilemiyorum insallah dediginiz gibi olurEvet canım sende için ferah tut henüz erken sanırım gözükmesi için evet çok heycanla görmek bilmek istiyoruz ama biraz sabretmemiz gerekiyor galiba bebişleri görmek içinsen içini rahat tut tekrar gittiğinde bebişi görürsün inşallah stres yapma
![]()