Ultrasona bakarmısınız

siyahincii___

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
221
221
23
Kızlar ultrasondan anlayan var mı😍🤰 daha 5 buçuk haftalığız kesemiz ve yolk kesesi göründü çok şükür 🥹
41A5FA7C-4D48-4B67-82E3-8D4597A5C3A3.webp

Ya bir kaç kişide gördüm burada kese şekli düzgün ya da yamuksa riskli gibi şeyler diyorlardı o açıdan bilenler varsa sormak istedim🥰
Neden dertsiz başınıza dert almak istiyorsunuz ki? Biri çıkıp gelse bilip bilmeden riskli dese ne yapacaksınız? Sağlıkla ilerler gebeliğiniz inşaAllah hayırlı olsun tekrar.

Neden dertsiz başınıza dert almak istiyorsunuz ki? Biri çıkıp gelse bilip bilmeden riskli dese ne yapacaksınız? Sağlıkla ilerler gebeliğiniz inşaAllah hayırlı olsun tekrar.
Teşekkür ederim ilk defa anne olacağım için sadece ultrason fotoğrafından ve yukarda yzan terimlerden anlayanlardan yorum yapmasını beklemiştim teşekkürler👍🏻

yaa ne kasik batmasiymis herkes oyle diyo benim adet onceside olmaz hic kasik agrim falan akintiniz varmiydi peki
Evet akıntım çok artmıştı canım ve adete 2 gün kala açık kahverengi bi akıntı geldi tek seferlik o beni çok şüphelendirdi sonra hemen test yaptım adete 2 gün kala pozitifi gördüm

benim 5+4de gittm kese zar zor 3mm gözüktü haftaya kalp sesi icin cagırdılar 6+5 gittim kalp sesi için ama kese 9mm cıktı bebek yok mu dedim bu kadar kücük kesede bebek gözükmez dedi kese haftana uyumlu değil 15gün sonea bi daha gel dedi anlamadım sorun ne sizce kese fotoğrafımu ekledim

Eklentiler

• 9F79E25B-9F3B-4660-93EF-5FBFC0A52E80.webp
    9F79E25B-9F3B-4660-93EF-5FBFC0A52E80.webp
    86,7 KB · Görüntüleme: 98
yaa anladim cnm benimde 9 10 gun var bklm insallah benimde olur dua edermisiniz bana
İnşallah Rabbim bu ay nasip etsin canım etmez miyim hiç Rabbim hiç bi kadını eksik bırakmasın bu duygudan inşallah 🤲🏻 ederim tabikii en kısa zamanda en güzel şekilde en sağlıklı şekilde nasip etsin Rabbim inşallah

İnşallah Rabbim bu ay nasip etsin canım etmez miyim hiç Rabbim hiç bi kadını eksik bırakmasın bu duygudan inşallah 🤲🏻 ederim tabikii en kısa zamanda en güzel şekilde en sağlıklı şekilde nasip etsin Rabbim inşallah
cok saol cnm rabbim senide evladina bagislasin sag saglim alirsin insallah kucagina

benim 5+4de gittm kese zar zor 3mm gözüktü haftaya kalp sesi icin cagırdılar 6+5 gittim kalp sesi için ama kese 9mm cıktı bebek yok mu dedim bu kadar kücük kesede bebek gözükmez dedi kese haftana uyumlu değil 15gün sonea bi daha gel dedi anlamadım sorun ne sizce kese fotoğrafımu ekledim
Evet canım sende için ferah tut henüz erken sanırım gözükmesi için evet çok heycanla görmek bilmek istiyoruz ama biraz sabretmemiz gerekiyor galiba bebişleri görmek için😅 sen içini rahat tut tekrar gittiğinde bebişi görürsün inşallah stres yapma🥰

Evet canım sende için ferah tut henüz erken sanırım gözükmesi için evet çok heycanla görmek bilmek istiyoruz ama biraz sabretmemiz gerekiyor galiba bebişleri görmek için😅 sen içini rahat tut tekrar gittiğinde bebişi görürsün inşallah stres yapma🥰
insallah doktor cok olumlu konusmadı ama bilemiyorum insallah dediginiz gibi olur

Back
X