Ultrasona nezaman gitmeliyim ?

YaseminBALIM

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
39
1
16
35
Sivas
Kızlar sa. Kasıklarımda iğne batıyo gibi sancılar oluyordu. Adet günümde yani 1hafta önce kan verdim . pozitif çıktı. yani 4 haftalık hamileydim. şuan 4hafta 5.günüm. ultrasona nezaman gitsem acaba. nezaman kalp atışlarını duyabilirim. şuan gitsem görülürmü. yoksa pazartesi salıyı bekleyeyimmi. yani 5 haftam geçsin mi ? teşekkürlerr :)

kalp atıslarını 6. haftadan once duyamazsın dıe bılıorum ben 7. haftada duyabıldım tatlım bıraz daha beklemelısın.bu arada tebrık ederımm ...

Merhaba,hayirli olsun oncelikle.
Ben 4hfta 6gun sonra ultrasyonda keseyi gormek icin gitmistim:)kese gorundu.Ama kalkbini duymak icin en az 6hafta omali doktor beni 6hafta 6.gun cagirdi duymak icin.
Eger keseyi gormek icin sabirsizlaniyorsaniz bir an once gidin kese gozukur.
Zannedersem kesenin gozukmesi hormon degerinin nekadar olduguyla alakali.
Vaninal ultrayonda cok daha erken gozukebiliyormus.

tam adet günümde gittim. yani 4haftalıktı. 17.05ti. ilaç verdi 2 3 tane. pazartesi tekrar çağırdı . şuan kaç bilmiyorum. :) şuan 4 hafta 5.günlük :)

Son düzenleme:
Sagol cnm teşekkür edrim . Yani 1hafta daha beklemem lazım. Alttan bakılsa görülürmü peki ?

alttan baksa görebilir aslında ama benim doktorum ilk haftalarda amayı tercıh etmedi bilmiorum doktora baglı cnm cok acele etme bence bekle biraz suan cok heycanlısındır eminim ama cok cabuk gecıo haftalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…