Doğuma Hazırlık Ultrasonda bebeğim hareket etmiyo

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Akinella

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
68
11
8
41
Merhaba arkadaşlar..16 haftalik gebeyim.12 haftada ikili test için doktora gittigimde bebegimi bir turlu hareket ettiremedik.doktorum sekerli biseyler ye gel tekrar deneyelim dedi 2 cukulata bir muzlu sut ictim yarim saat aora gitrik yine kipirdamadi.ve alttan muane etmek zorunda kaldi oyle olunca az biaey kipirdadi.dun twkrar doktor kontrolum vardi sadece agzini acti kapadi hic kipirdamiyo doktorum gelisiminin normal oldugunu aoyledi boyle durum yasayan varmi 1 aydir cok tedirginim kafayi taktim dunden sora iyice..bir soraki kontrolum 1ay sora nasil sabredicem.

Merhaba arkadaşlar..16 haftalik gebeyim.12 haftada ikili test için doktora gittigimde bebegimi bir turlu hareket ettiremedik.doktorum sekerli biseyler ye gel tekrar deneyelim dedi 2 cukulata bir muzlu sut ictim yarim saat aora gitrik yine kipirdamadi.ve alttan muane etmek zorunda kaldi oyle olunca az biaey kipirdadi.dun twkrar doktor kontrolum vardi sadece agzini acti kapadi hic kipirdamiyo doktorum gelisiminin normal oldugunu aoyledi boyle durum yasayan varmi 1 aydir cok tedirginim kafayi taktim dunden sora iyice..bir soraki kontrolum 1ay sora nasil sabredicem.
bende aynı durumu yaşamıstım kesenin dibinde yatıyordu :) doktor karnıma vurdukça suyun içinde hareketlenip tekrar aynı konuma geliyordu..ben 16ncı haftada minik minik hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama 22 ye kadar hissetmeyenlerde çok..doktor herşeyi normal dediyse üzülmemeye çalışın..bir süre sonra kıpır kıpır olur inşallah..belki o günlerde modunda değildi :)

bende aynı durumu yaşamıstım kesenin dibinde yatıyordu :) doktor karnıma vurdukça suyun içinde hareketlenip tekrar aynı konuma geliyordu..ben 16ncı haftada minik minik hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama 22 ye kadar hissetmeyenlerde çok..doktor herşeyi normal dediyse üzülmemeye çalışın..bir süre sonra kıpır kıpır olur inşallah..belki o günlerde modunda değildi :)
Insallah 2 ayda ust uste ayni sey olunca bir skinti varmidir acaba diyorum..dun cok tedirgin olunca doktorum korkma sakin bir bebek olacak demekki dedi ama benim gibi bu sekilde yasayan varmi burayada yazip ögrenmek iatedim

Hayırlı olsun. Malesef o level ı hiç yaşayamadım tecrübe sahibi değilim ama denildiği gibi sakin bir bebek olabilir. Allah'ın izniyle sağ salimdir annesi ama sen böyle çok takılma bunlara ki o da iyi olmaya devam etsin. :):dua:

Hayırlı olsun. Malesef o level ı hiç yaşayamadım tecrübe sahibi değilim ama denildiği gibi sakin bir bebek olabilir. Allah'ın izniyle sağ salimdir annesi ama sen böyle çok takılma bunlara ki o da iyi olmaya devam etsin. :):dua:
Çok tşkler desteginiz için

Merak etme canım benim bebeğim normalde kıpır kıpır ama ne zaman doktor kontrolüne gitsek uyuyo :))) kontrole araçla gittiğimiz için sallantıdan uyuyolar merak etme yani :))
inşallah öyledir çok teşekkürler bir soraki ayı iple çekiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin

Selam kızlar bende 12 haftada gittiğimde hiç kıpırdamadı doktor uyuyor olabilir olmayadabilir sorun yok dedi.sanirim sakin bizim bebislerimiz ben kötü düşünmedim iyi düşünün strese girmesin minikler :) şuan 13 haftalık Allah'ın izniyle 16 da Dr kontrolum var

Ablamın bebeği de her kontrolde uyurdu. Demekki uykucu olacak annesi..
Doktor bişey demediyse korkma boşuna.

Canm tedirgin olma bence. benim kiz 25. haftaya kadar ultrasonda hic hareket etmedi hic goremedik :) giden arkadaslar anlatiyordu burada yok söyle hareket etti yok böyle takla atti falan.e bizimki etmiyor napalim yani :) belki sakin bir bebek belki uykuyu seviyor benim kizim

Canm tedirgin olma bence. benim kiz 25. haftaya kadar ultrasonda hic hareket etmedi hic goremedik :) giden arkadaslar anlatiyordu burada yok söyle hareket etti yok böyle takla atti falan.e bizimki etmiyor napalim yani :) belki sakin bir bebek belki uykuyu seviyor benim kizim
Inanilmaz rahatladim yorunlariniza cok tskkurler arkadaslar

Bol bol uyuyor onlar uyudugu zamanlara denk gelmistir, yerinizde olsam bende kaygilanirdim acikcasi cunku son derece panik bir insanim:) ama gelisimi guzel olduguna gore sorun yoktur merak etmeyin. Zaten yakinda sizde hareketlerinj hissetmeye baslarsiniz o zaman gecer korkulariniz. Ben 18+1 de disardan bile gorunebilen ilk tekmemi yemistim:)

Benim kızım öyleydi hiç hareket etmezdi. Tekme atma olarakta cooook sakindi o kadar ki günde 3 defa tekme atsa çok mutlu olurdum. Doğdu masallah sakin bir bebekti. Şimdi yine hamileyim ve aynı devam ediyoruz kesinlikle ultrasonda hareket ettiğini görmedim normal hayatta da akşam bir iki defa tekmeler başka yok alıştım artık. Sakin mizaçlı olacak öyle düşünün :KK51:

Benim kızım öyleydi hiç hareket etmezdi. Tekme atma olarakta cooook sakindi o kadar ki günde 3 defa tekme atsa çok mutlu olurdum. Doğdu masallah sakin bir bebekti. Şimdi yine hamileyim ve aynı devam ediyoruz kesinlikle ultrasonda hareket ettiğini görmedim normal hayatta da akşam bir iki defa tekmeler başka yok alıştım artık. Sakin mizaçlı olacak öyle düşünün :KK51:
Bende kizim olacagini ögrendimm.artik endişe etmiyorum olumlu dusunuyorum.yorumlar cok rahatlatti tskkurler

sonuçta hareketi solunumu tonusunu doktor görüyorsa problem olmaz canım her bebek çok hareketli olacak diye birşey yok sonucta içini ferah tut

Bende 4 aylıkken gttgmde öyle hareket ettiğini falan hiç görmedim.. 21 haftalıkken karnımdaki hareketlerini hissetmeye başladım. Şu an 6 aylık olduk karnimda baya hareketli ama ultrasonda öyle aşırı hareketlilik yok. Hatta yüz üstü yatmsti bir türlü ceviremedik yüzünü de göremedik en son gittigimizde

Bu postu yazan naptı acaba aynı şeyleri bende yaşıyorm.😞korkuyorm..

Bu postu yazan naptı acaba aynı şeyleri bende yaşıyorm.😞korkuyorm..
Sizin durumunuz ne oldu acaba 12-13. Haftalarda iki kere doktora gittim tok gittim çikolata da yedim hastanede ama bebek birturlu hareketlenmyor ben çok paniklyrm birdaha üç hafta sonra kontrole çağrdi doktor uyuyordur DYP önemsemyr ama iki kontrolde de hareket etmemesi anormal degl mi durumunuz ne oldu acaba 😔kalp atışında ikili taramada bir sorun yok

Merhaba buradaysanz bana cevap verirseniz çok sevnrm bende 14 haftalık hamileyim bebeğimi ultrasonda hiç kıpır kıpır göremedik doktorum uyuyordur hersmn hareket olmaz fln dedi ama ben daha hiç hareketli görmediğim için çok tedirginim ne oldu son durumunuz acaba 😔

Back
X