Ultrasonda bebeğin beyninde parlaklık sorunu yaşayanlar yada bunu duyanlar yardım...

asudesude

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
37
0
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba öncelikle rabbim herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin... Ben salı günü 2. düzey ultrasona girdim ve bebeğimin beyinciğinde parlaklık gördüğünü söyledi ultrasona girdiğim doktor kanama olabilir dedi dünya başıma yılkıldı hemen çarşamba günü kendi doktoruma gittim sonuçlara baktı bebeğin bütün ölçüleri normalmiş fakat bu beyindeki parlaklığın ne olduğunu bilemedi... yaşadığım stresi tahmin edebilirsiniz rabbim kimseye yaşatmasın... bugünde bi prof a gittim bebeğimin beynindeki parlaklık kanama olabilir olmayadabilir dedi. takip edecekmiş 3 hafta sonra yine gel dedi ben 2 günü geçiremedim 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. bu parlaklık büyümezse sorun yok dedi şayet büyüme olursa seni heyete sokcam orda görüşülecek dedi... Allah rızası için böyle bir olay bilen yaşayan varsa lütfen yazsın...

İlk kez boyle bişey duydum :44:
Doktorun buna neyın sebep olabıleceğini soyledı mı ?

Beklemek çok bunaltıcı ve stresli benimde ilk hamileliğimde doktorum bişey soyleyıp 2 hafta bekleyelım diyodu hayatımda hıç böyle stresli ve bunaltıcı bı zaman yaşamamıştım

İnşallah hiç birşey yoktur sağlıkla kucağına alırsın.

inşallah bi şey yoktur ama başka doktorlarada gidin isterseniz şu bekleme suresinde guzel haberlerinizi bekliyoruz

inşallah bi problem çıkmaz,hayırlı haberler verirsiniz..siz rahat olmaya çalışın Allah büyük..

asudesude merhaba, şu an ben de hamileyim. Benim bebeğimin beyninde de 26.haftada parlak bir alan saptandı. Ancak doktorlar ne olduğunu anlamadılar. Sizin sonraki süreciniz nasıl oldu? Umarım sağlıkla kavuşmuşsunuzdur bebeğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…