• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasonda bebeğin gözükmemesi ve vajinal ultrason

kubikubii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
5
3
1
33
Kızlar merhaba,

Yaklasık 15 gün önce beta hcg değerim 6467 cıkmıstı. ve 5+5 haftalık hamıle oldugumu ogrenmistim.
Bugün kontrole gittim fakat ultrasonda bebek görülmedi ve doktorum vajinal ultrason yaptı o şekilde görüldü. (Ve neden bugun 6+1 haftalık olduğu yazıyor olabilir ? Normalde şuan 7+5 haftalık olması gerekiyor orasını anlamadım.) Ayrıca kalp atışlarını duyamadık doktorum kalp atıslarının yenı olustugunu, kendisinin gördüğünü fakat bugun duyamayacagımı soyledı. Sizce bunlar normal mi böyle bir durumla karsılasan arkadaslarımız var mı ?

Kızlar merhaba,

Yaklasık 15 gün önce beta hcg değerim 6467 cıkmıstı. ve 5+5 haftalık hamıle oldugumu ogrenmistim.
Bugün kontrole gittim fakat ultrasonda bebek görülmedi ve doktorum vajinal ultrason yaptı o şekilde görüldü. (Ve neden bugun 6+1 haftalık olduğu yazıyor olabilir ? Normalde şuan 7+5 haftalık olması gerekiyor orasını anlamadım.) Ayrıca kalp atışlarını duyamadık doktorum kalp atıslarının yenı olustugunu, kendisinin gördüğünü fakat bugun duyamayacagımı soyledı. Sizce bunlar normal mi böyle bir durumla karsılasan arkadaslarımız var mı ?

Normal olan süreci yaşamışsın canım endişelenme,doktoruna güven . Ben de aynı dönemlerden gectim.bide ultrason ölçümlerinde 1-2 haftalık oynamalar olabiliyor. Ben ilk gittiğimde 5 gün vardı her gittiğimde değişiyor. Çok büyük gün farkı olmadıktan sonra sıkıntı yok yani.şimdi sana zaman geçmez bilirim.ama stres yapma :) allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Normal olan süreci yaşamışsın canım endişelenme,doktoruna güven . Ben de aynı dönemlerden gectim.bide ultrason ölçümlerinde 1-2 haftalık oynamalar olabiliyor. Ben ilk gittiğimde 5 gün vardı her gittiğimde değişiyor. Çok büyük gün farkı olmadıktan sonra sıkıntı yok yani.şimdi sana zaman geçmez bilirim.ama stres yapma :) allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Cok tesekkür ederim ilk oldugu için biraz tedirgin oluyorum inan az önce eşime cocuk asagı mı dustude bugun gözükmedi dedim :) yorumun mutlu etti beni. Allah sana da sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin günlerin azalmış :)

Gayet normal ilk haftalarda alttan bakiyorlar. Kese seklinde daha. Kalp sesi icinde alttan bakilacak. İnsallah kalp sesini duymayi Allah nasip eder. Sonraki muayeneler karindan . Sat gore haftasini yazmamis dr bir hafta gec dollendigi icin olcumler onemlu. Cok fark yoksa sat aliniyor. Benimkide erken dollendi benim tarihte bir hafta onde gidiyor. İlk gebeligimde tam sat ginu hesaplaniyordu.

Suan yaklasik 10 haftalik gebeyim.karindan bakilinca bebegi goremiyoruz.ama diger turlu bakinca hersey yolunda cok sukur..acayip gazim var ve kabizim acaba bu yuzdenmi

Suan yaklasik 10 haftalik gebeyim.karindan bakilinca bebegi goremiyoruz.ama diger turlu bakinca hersey yolunda cok sukur..acayip gazim var ve kabizim acaba bu yuzdenmi

Çok normal , bende de benzer durum yaşandı. Doktorun sorun yok diyorsa , ağrın sızın , kanaman da yoksa stres yapma , 8. Haftada bile duyanlar var kalp atışını. Üstelik vajinal yoldan bebeğide görmüşünüz. Biz göremeden 10 gün nasıl bekledik bilemiyorum,çok yıpratıcı oluyor beklemek.
Ama , siz stres yapıyorsunuz şuan herşey yolunda rahat olun , bikaç hafta sonra duyarsınız gümbür gümbürr... :KK66:

Kızlar merhaba,

C anım bende yasadım yasıyorum vajinal ultrason ile sdece yolk sac ve kese görünüyo hcg düzenli artıyor kanama agrı yok hersey normal ama bebek gözükmedi beklemedym bugün profesör e cıkıcam bide kese 6+5 haftalık tı bebek gözükmedi doktor gec geliyor adete göre dedi bekliyorum bende Rabbim den

Back
X