Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beta olarak hatırlamıyorum tam ama 1000 li bir şeydi son adet tarihimin üzerinden 5 hafta geçince görünmüştü benim kesem. dış gebelikte zaten kese görünmüyor. ama 5 hafta sonra illa görünecek diye bir şey de yok geç döllenme vs olduysa 1 hafta daha ileri atmak lazımMerhabalar arkadaşlar beta değeriniz kaç iken ultrason da gmzükür
Dış gebelik vs durumunda da beta kaçken görülür
Yaşayan var mı paylaşır mısnız?
senin kaç şu an betan canımMerhabalar arkadaşlar beta değeriniz kaç iken ultrason da gmzükür
Dış gebelik vs durumunda da beta kaçken görülür
Yaşayan var mı paylaşır mısnız?
Regl günüm bugünle beraber 6 gün geciktisenin kaç şu an betan canım
Dış gebelik belirtileri nasıl oluyor bilginiz var mi değer yüksekliyor mubeta olarak hatırlamıyorum tam ama 1000 li bir şeydi son adet tarihimin üzerinden 5 hafta geçince görünmüştü benim kesem. dış gebelikte zaten kese görünmüyor. ama 5 hafta sonra illa görünecek diye bir şey de yok geç döllenme vs olduysa 1 hafta daha ileri atmak lazım
Doğu bölgesinizdeyix burda hastane imkanımız yok vana geçicez ne yazık ki ondan dolayı bekliyorumDış gebelik ihtimalini düşünme hemen. 1000 değerde vajinal ultrasondan, 5000 değerde karından ultrasondan gözükür kuzum. Cuma gününe bir randevu al istersen. Bir git. Dene sansını. Pazartesiye beklemesi daha stresli gelir :))
Yaa. Yakınlarında hiç devlet hastanesi de yok mu kuzum ? Doğu da da olsa olur genelde. Uzak kalıyorsa sana zor olur gebelik sürecindeDoğu bölgesinizdeyix burda hastane imkanımız yok vana geçicez ne yazık ki ondan dolayı bekliyorum![]()
Devlet hastanesi var polikinlik yok farkli ilçe de yazıkkı sıra gelmiyor Sadece acilden değerlere baktırdımYaa. Yakınlarında hiç devlet hastanesi de yok mu kuzum ? Doğu da da olsa olur genelde. Uzak kalıyorsa sana zor olur gebelik sürecinde
Yaa. Olsun vardır bunda da bir hayır. Geç olsun güç olmasın kuzum. İyi düşün, iyi olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDevlet hastanesi var polikinlik yok farkli ilçe de yazıkkı sıra gelmiyor Sadece acilden değerlere baktırdım
Çok teşekkür ederimYaa. Olsun vardır bunda da bir hayır. Geç olsun güç olmasın kuzum. İyi düşün, iyi olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
İyi haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederimamin inşallah
bence de dış gebelik ihtimalini düşünme kaldı ki öncesinde böyle bir durum yaşamamışsın anladığım kadarıyla içini ferah tut burada okuyunca insan endişeleniyor seni de anlıyorum. Sen bence en kısa zamanda doktora git ancak öyle öğrenirsin.Dış gebelik belirtileri nasıl oluyor bilginiz var mi değer yüksekliyor mu