- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi BidikNisan
-
Teşekkürler. Beklemek ve belirsizlik cok yorucu. Kafamda hep olumsuz senaryolar var.normal dediyse normaldir. ikilide yaş riskiniz yüksek çıkarabilirdi moraliniz bozulmasın diye FETAL yaptırın demiş. Bir de FETAL daha kesin sonuç veriyor. Ama sonuçta hepsi tarama testi tanı değil.
Iciniz rahat tutun olumsuz bir sey gorse mutlaka soylerdi. Ense kalinligi soylemeyi atlayabilecegi bir sey degil bence. Fetal DNA testi bir tarama testi tani koymuyor ama en azindan ihtimalleri gormus olursunuz. Saglikla devam etsin gebeliginiz
Cok teşekkür ederim. Insallah oyle olur. İçimi rahatlattıniz.Iciniz rahat tutun olumsuz bir sey gorse mutlaka soylerdi. Ense kalinligi soylemeyi atlayabilecegi bir sey degil bence. Fetal DNA testi bir tarama testi tani koymuyor ama en azindan ihtimalleri gormus olursunuz. Saglikla devam etsin gebeliginiz
Sonucunuzu merak ettim inş temizdirTeşekkürler. Beklemek ve belirsizlik cok yorucu. Kafamda hep olumsuz senaryolar var.
Selam.sonucunuz nasılsın cikti yaSelamlar. Ultrasonda ense kalınlığı ölçümü yapıldı. Doktorun verdiği rakamı hatırlamıyorum sekreterine yazdırdı. Bana sonra dönüp herşeyi normal dedi. Yaşım 38 olduğundan kan verme fetal dna yaptır dedi. Çünkü 2 li testte yaştan direkt riskli çıkar moral bozmaya gerek yok dedi. Bende fetal verdim. Bir hafta oldu sonucu bekliyorum ama çok endişe içindeyim. Ultrasonda normal demesine güvenmeli miyim? Birşey görse söylerdi dimi? Özele gidiyorum baya inceledi kendi kadın doğum doktorum yaptı. Peki Ultrasonda normal çıkıp fetal dna testinde kötü sonuç alan var mı?
Cok iyi cikti canim. Şükürler olsun hersey yolunda.Selam.sonucunuz nasılsın cikti ya
Cok guzel cikti hersey yolunda cok sukurSonucunuzu merak ettim inş temizdir
Ey tüm noksanliklardan uzak Kuddüs olan Allah im bana da güzel haber almayı ve Sana şükretmeyi nasip et aminCok iyi cikti canim. Şükürler olsun hersey yolunda.
Kac haftalik hamilesinix kiSelam.sonucunuz nasılsın cikti ya
17Kac haftalik hamilesinix ki