• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasonda farklılık olur mu?

nazenin15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
87
20
3
27
Kızlar merhaba 6+5 de vajinal muayene oldum bebeğim haftası haftasına uygundu. Ama dün tekrar muayene oldum bu sefer işk defa karından oldum normalde 7+6 yım ama ultrasonda 7+3 çıktı. Acaba vajinal ile karından bakılınca böyle fark olması normal mi? Birde iki muayenede farklı hastanelerde oldu acaba makinadan makineye farklılık ta olabilir mi? bebeğimin gelişimi normal mi ?

Kızlar merhaba 6+5 de vajinal muayene oldum bebeğim haftası haftasına uygundu. Ama dün tekrar muayene oldum bu sefer işk defa karından oldum normalde 7+6 yım ama ultrasonda 7+3 çıktı. Acaba vajinal ile karından bakılınca böyle fark olması normal mi? Birde iki muayenede farklı hastanelerde oldu acaba makinadan makineye farklılık ta olabilir mi? bebeğimin gelişimi normal mi ?
Normal 1 hafta bile oynayabilir

Çok normal, olcumden makinadan farklar oluşur, o yüzden iki haftaya kadar sapmaların üzerinde durulmaz

Evet farklılık oluyor. Aynı hastanede farklı doktora girmiştim hamileliğimin 7.haftasıydı sanırım. Söyledikleri günler arasında 1 hafta fark vardı nerdeyse 😂 Başta ben de korktum ama normal ilerledi olabilen bir durummuş merak etmeyin

Back
X