Ultrasonda gebeligin iki hafta geriden takip eden oldu mu?

pembedosya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
95
19
48
Merhaba. Ben bu hafta tüp bebek merkezindeki doktorum izinli oldugu icin normal bi kadin doktoruna gittim. 11+0 haftalik gebeydim ve ikili tarama testi yapilacakti ancak doktor bana henüz 9+4 oldugumu söyledi. Bunu yaptigi ölcüme göre söyledi. Beni bu durum korkuttu. Bilginiz var mi acaba? Normal mi iki hafta geriden gelmesi? Böyle bi durum yasiyan var mi? Persembe insallah kendi doktoruma gidecem ama suan düsünmeden yapamiyorum durumu.

Canım seninki güzel seyreder inşaallah korkutmuş olmak da istemem ama benim de 2 hafta geriydi. 11. haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim senin evladını esirgesinn

Insallah öyledir. Cok sagol cevabin icin.
Bugün kendi doktoruma gittim ve cok sükür bir problem yok dedi ve hatali bakiyorlar dedi. Transfer tarihimle fetusun büyüklügü tutuyormus cok sükür. Baska doktora gitmemek gerekiyor insanin kafasi karisiyor diye düsünüyorum artik.

Reactions: mia
Kesinlikle bende aynı oldum küçük küçük tek dedikleri buydu sabırla bekle biraz büyüyünce tam günü bile tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…