Ultrasonda görülen kanama alanı :(

Hamileliğimin ilk haftalarında aynı problem bende de vardı. Bende kanama yoktu ancak ultrason muayenesinde kese etrafında kanama alanı var dedi. Crınone jel adında bir ilaç verdi progesteron içeriyor. Birkaç hafta kullandım sonra kendiliğinden çekildi bu kanama.
Merhabalar, bir şey sormak iistediim. Benimde hamileliğimin ilk haftaları. Ama henüz kese gözükmedi kanama alanı gözüküyor. Sizde kanama alanı gözüktüğünde kaçıncı haftanızdaydı?

Merhabalar, bir şey sormak iistediim. Benimde hamileliğimin ilk haftaları. Ama henüz kese gözükmedi kanama alanı gözüküyor. Sizde kanama alanı gözüktüğünde kaçıncı haftanızdaydı?
Saniyorum 5 ila 6. Hafta arasindaydi. Cunku abdominal muayene de gorunmeyecek kadar kucuktu o haftalarda bebegimin kesesi, emin olmak adina vajinal muayene yaptiginda gorunmustu kanama alanida.

Aranızda benim gibi kanaması olmayan ama ultrasonda kanama alanı görülen var mı? Kanama alanı olup düşük yapan varsa ya da gebeliği sağlıklı ilerleyenler beni bilgilendirirse çok mutlu olurum 🙏🏻
Ben şiddetli bi kanama yaşadım hatta kanamam durduktan sonra ultrason a tekrar girdiğimde hala kanama gorunuyodu siz kendinizi yormayın dinlenin. Kendinizi iyi hissetseniz bile iş güç yapmayın. Ben süreçte hep uzandım şükür şuan saglikliyiz 31 +1 olduk

Back
X