Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok küçük annesi. Tahmince 4 haftalik. Benimki 80 çıkmıştı ilk o zaman doktor 3 haftalik demişti.Sence kac haftalık cnm merak ediorum da herkes ayrı bisey söylüyor
Boz 13 haftalik olduk cnm.Sizin kac haftalık cnm valla insan herseyini merak edio
Canim sen merak etme sende gorucen inşallah. Biraz sabırlı olman lazım. Rabbim gönlüne göre versin :))Sizin ki görünüyordur ne guzel allah kucaginizi almaya nasip etsin inş çok farklı bi duygu gerçekten ALlah isteyen herkese versin ins
Sata göre 5 hafta 3 günlük hamilesin kan değerlerin düzenli artıyorsa endişe etme ben keseyi 5. Haftada gördüm ama bebeği 7. haftada görmüştüm belki senin geç döllenmedir doktorum ne diyorÇok merak ediorum cnm bugün de kan verdim tahlil ne çıkacak bilmiorum sen ce değere göre kac haftalığım adetim en son 8 şubatta oldum
kızlar ultrasonda gene görünmedi bebek bhgc 238 çıktı sizce normal mi kaç haftalık ilk bebeğim merak ediom kızlar lütfen cvp verin kizlar![]()