Ultrasonda gorunmedi kızlar nie lütfen cvp yazar misiniz

Zeynepp32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
206
196
53
kızlar ultrasonda gene görünmedi bebek bhgc 238 çıktı sizce normal mi kaç haftalık ilk bebeğim merak ediom kızlar lütfen cvp verin kizlar

Canım daha çok küçük ondan gorunmemistir. Değerin 1500 lere ulaşması gerekiyor kesenin görünmesi için. 1 hafta daha bekleyin. Imkaniniz varsa 2 günde bir beta hcg tahlili ni tekrarlayın.

Sizin ki görünüyordur ne guzel allah kucaginizi almaya nasip etsin inş çok farklı bi duygu gerçekten ALlah isteyen herkese versin ins

Sizin ki görünüyordur ne guzel allah kucaginizi almaya nasip etsin inş çok farklı bi duygu gerçekten ALlah isteyen herkese versin ins
Canim sen merak etme sende gorucen inşallah. Biraz sabırlı olman lazım. Rabbim gönlüne göre versin :))

Çok merak ediorum cnm bugün de kan verdim tahlil ne çıkacak bilmiorum sen ce değere göre kac haftalığım adetim en son 8 şubatta oldum

Çok merak ediorum cnm bugün de kan verdim tahlil ne çıkacak bilmiorum sen ce değere göre kac haftalığım adetim en son 8 şubatta oldum
Sata göre 5 hafta 3 günlük hamilesin kan değerlerin düzenli artıyorsa endişe etme ben keseyi 5. Haftada gördüm ama bebeği 7. haftada görmüştüm belki senin geç döllenmedir doktorum ne diyor

Doktorda öyle söyledi ama ben merak ediorum ışte hayırlısı cuma günü tekrar gidicez inş görürürüz bu sefer

Benim de 6 haftalıktan görüldü. Doktor ilk vajinal ultrason lazım ama karından deneyelim önce demişti. Neyse ki kese ve 'nokta' bebek görünmüstü. Sen gene de keseyi görene kadar çok heveslenme. Binbir türlü hal var. Ya da o zamanlar doktorum yüzünden bu kadar pesimistim bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…