ultrasonda görünmedi

klik

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
1.106
1
641
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar.idrar testi yaptım ve çift çizgi çıkınca dün doktora gittim.karnımda baktı ama göremedi.kan tahlili yaptırdım,gebelik çıktı.beta hcg : 10000 çıktı.alttan muayene yapmak istedi ama ilk bebeğim düşük olduğu için baktırmak istemedim.1-2 hafta daha bekleyip tekrar gideceğim.bu arada son adet tarihimde 4 ekim.sizce karnımda baktığında görememesi normal midir?

kese 1500 lerdeyken gorulur senın 10000 cok yuksek neden gozukmedıkı acaba doktorun ne dedı pekı

canim sanirim normal görünmemesi ben alttan bakigi halde ilk gittgimde bisi görünmemisti. Tekrar gittginde görürsün korkma

kese 1500 lerdeyken gorulur senın 10000 cok yuksek neden gozukmedıkı acaba doktorun ne dedı pekı

doktor alttan bakmak istedi ama ilk bebeğimde de aynı başlangıcı yaşamış ve gittiğim her doktora alttan baktırmıştım.sonuçta düşük oldu ve kürtaj oldum..bu sefer aceleci davranmak istemiyorum. 2 hafta falan bekleyip tekrar gideceğim..sizce biraz daha beklersem görünür mü?

cnm doktorumda bana 1500 den sonra kese gözükür demişti. hakkınızda hayırlısı olsun

Canım hayırlı olsun inşallah görürsünüz bir daha ki gittiğinizde ama betan çok yüksek ve görünmemesi iyi değil 2 defa dış gebelik geçirmiş biri olarak temkinliyim.

Canım hayırlı olsun inşallah görürsünüz bir daha ki gittiğinizde ama betan çok yüksek ve görünmemesi iyi değil 2 defa dış gebelik geçirmiş biri olarak temkinliyim.

inşallah dediğiniz gibi olmaz,sorduğum birçok insan sabırlı olun,2 hafta sonra fala keseyide görürsünüz diyor.inşallah olumlu olur allahımm..:5:

arkadaşa kesinlikle katılıyorum değer çok yüksek ama görünmemesi ilginç gerçekten
zaman geçirmeden dr.a gidin derim
ayrıca vajinal ultrason muayenesi düşüğe sebep değildir
allah yardımcın olsun, umarım güzel sonuçlar alırsın

arkadaşa kesinlikle katılıyorum değer çok yüksek ama görünmemesi ilginç gerçekten
zaman geçirmeden dr.a gidin derim
ayrıca vajinal ultrason muayenesi düşüğe sebep değildir
allah yardımcın olsun, umarım güzel sonuçlar alırsın

amin,allah razı olsun.umarım burdan mutlu haberimi yazmak nasip olur :58:

evet,mutlu haberimi yazmayı nasip etti bana allahım,şükürler olsun
dün alttan muayene oldum ve bebişim de kesesi de göründü.7 haftalık oldu bugün.kalpciğide atıyor bebişimin..
şükürler olsun

Gözün aydın canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

Back
X