merhaba arkadaşlar.idrar testi yaptım ve çift çizgi çıkınca dün doktora gittim.karnımda baktı ama göremedi.kan tahlili yaptırdım,gebelik çıktı.beta hcg : 10000 çıktı.alttan muayene yapmak istedi ama ilk bebeğim düşük olduğu için baktırmak istemedim.1-2 hafta daha bekleyip tekrar gideceğim.bu arada son adet tarihimde 4 ekim.sizce karnımda baktığında görememesi normal midir?
doktor alttan bakmak istedi ama ilk bebeğimde de aynı başlangıcı yaşamış ve gittiğim her doktora alttan baktırmıştım.sonuçta düşük oldu ve kürtaj oldum..bu sefer aceleci davranmak istemiyorum. 2 hafta falan bekleyip tekrar gideceğim..sizce biraz daha beklersem görünür mü?
Canım hayırlı olsun inşallah görürsünüz bir daha ki gittiğinizde ama betan çok yüksek ve görünmemesi iyi değil 2 defa dış gebelik geçirmiş biri olarak temkinliyim.
Canım hayırlı olsun inşallah görürsünüz bir daha ki gittiğinizde ama betan çok yüksek ve görünmemesi iyi değil 2 defa dış gebelik geçirmiş biri olarak temkinliyim.
arkadaşa kesinlikle katılıyorum değer çok yüksek ama görünmemesi ilginç gerçekten
zaman geçirmeden dr.a gidin derim
ayrıca vajinal ultrason muayenesi düşüğe sebep değildir
allah yardımcın olsun, umarım güzel sonuçlar alırsın
arkadaşa kesinlikle katılıyorum değer çok yüksek ama görünmemesi ilginç gerçekten
zaman geçirmeden dr.a gidin derim
ayrıca vajinal ultrason muayenesi düşüğe sebep değildir
allah yardımcın olsun, umarım güzel sonuçlar alırsın
evet,mutlu haberimi yazmayı nasip etti bana allahım,şükürler olsun
dün alttan muayene oldum ve bebişim de kesesi de göründü.7 haftalık oldu bugün.kalpciğide atıyor bebişimin..
şükürler olsun