merhaba kızlar son adetım 24 mayıs ıdı. gecen hfta gebelık testı ve kan testı sonucuma göre hamıleydım BCHG 195 kusurdu. bugun gıttıgımde doktora adet gecıkmem 1 hftayı buldugu ıcın ultrasondan belkı gozukur dedı baktı ama bısey göremedı korkma ıdrarına sıkısıp gelirsin bırde öyle bakarız dedı perşembe gunu tahlıl sonuclarım cıkıcak o zaman oyle gıdecegım kızlar sızce neden gozukmed acaba dıs gebelık felanmı var doktor bıde korkma herkeste ultrasnda gozukcek dıye bı kaıde yok dedı ama ne bıleyım ıcıme kurt düstü.kızlar aranızda böyle olanlar varmıydı adetı bı hfta gecıkıp ultrasonda gozukmeyıo sonra gozukenler bana cevap verin nolurrrrrrrrrrrrrr
canım kesenin görünmesi için b-hcg değerinin 1500 üstü olması gerek ben adet gecikmemin 10. gününde gittiğimde bile görünmedi. dert etme görünür az sabret :)
Canım benim beta 1600 kusurda bir gün sonra gittim Dr ve kese gözükmedi karında gözükmesi için 5000 bile gerekebiliyormuş... Üzülme yani... Bebiş daha çok küçüktür...
merhaba kızlar son adetım 24 mayıs ıdı. gecen hfta gebelık testı ve kan testı sonucuma göre hamıleydım BCHG 195 kusurdu. bugun gıttıgımde doktora adet gecıkmem 1 hftayı buldugu ıcın ultrasondan belkı gozukur dedı baktı ama bısey göremedı korkma ıdrarına sıkısıp gelirsin bırde öyle bakarız dedı perşembe gunu tahlıl sonuclarım cıkıcak o zaman oyle gıdecegım kızlar sızce neden gozukmed acaba dıs gebelık felanmı var doktor bıde korkma herkeste ultrasnda gozukcek dıye bı kaıde yok dedı ama ne bıleyım ıcıme kurt düstü.kızlar aranızda böyle olanlar varmıydı adetı bı hfta gecıkıp ultrasonda gozukmeyıo sonra gozukenler bana cevap verin nolurrrrrrrrrrrrrr
canım sıkma canını benimde kan testi sonucu 742 gözükmedi en son gittiğimde 3320 olmuştu ve kese minnacıktı bakalım biraz sabır et biliyorum sölemesi kolay ama ne yapıcaksın bekleyip görüceksin başka çaremiz yok bende bekliyorum şimdi bebeği kalp atışlarını görmek için kese gözüktükten sonra birde onu bekliyosun erken öğrenmek bu yüzden kötüymüş :) aklına kötü kötü şeyler getirme herşeyin hayırlısı iyide kötüde allahımızdan :)