Ultrasonda kesenin görünmesi

Peanut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
18
1
86
Arkadaşlar selamlar adetime 1 hafta kala başka bir sağlık sorunu sebebiyle doktora gittim
Doktor kesenin göründüğünü ama hamilelik ile ilgili konuşmak icin erken oldugunu en kesin sonucun adet tarihinden 5 gun sonra kanda cikacagini soyledi
Heveslenmek istemedigimden test filan yapmak istemiyorum acikcasi
Sizler ne dusunuyorsunuz?

biz çubukda pozitif çıkanlara bile kese görünmeden sevinme diyoruz, ama sende kese çıkmış ohoo
tebrikler şekerim----->

biz çubukda pozitif çıkanlara bile kese görünmeden sevinme diyoruz, ama sende kese çıkmış ohoo
tebrikler şekerim----->
Adetime daha zaman olması boş gebelik kimyasal gebelik vs olumsuz hikayelerde var tabi de ama aklıma yatmadı bu kadar erken kesenin görülmesi en iyisi ben 1 hafta daha bekleyeyim:)

Çok enteresan, kese görüldüğğ halde bhcg ye baktıemadı ve hamile olabilşrsin demedi. İyi de hiç duymadım aset günü gelmeden kesesi görülen.. Baska bir dr a daha mı gîtseniz?

Çok enteresan, kese görüldüğğ halde bhcg ye baktıemadı ve hamile olabilşrsin demedi. İyi de hiç duymadım aset günü gelmeden kesesi görülen.. Baska bir dr a daha mı gîtseniz?
Zaten kendi doktorum degil acile gitmistim dün baska bir kadin dogumcu soyledi bende pek usinde durmadim daha adet gunume var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…