Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugunn gittigim doktorumuz kizimin kafasinin 3 hafta buyuk oldugunu söyledi varmi ayni problemi yasayan![]()
Ay aburcuburdan mi oluyorbaşka doktora git bence bu arada zamanla eşitleniyor diye duydum ben canım ama emin değilim tabi canım, bi tanıdığın başına da gelmişti abur cuburu kesmişti beslenmesine dikkat etmişti ama noldu sonra bilmiyorum, doğuma kadar eşitleniyor diye aklımda kalmış, bu arada başka doktorada göster bence
Ay aburcuburdan mi oluyor
Bikac bisey yemessem ölürüm ya ben :)
Sordum problem olmz dedi sadece hicbi aciklamada yapmadiYasamadim ama doktor ne dedi peki bi problem e sebep olurmuymus
Ben sordm problm olurmu diye yok dedi sadeceHic bir aciklama yapilmadi mi? Normal mi, sonradan haftasiyla uyumlu olur mu falan gibi?
Problem olmaz demiş stres yapmayın bence.Sordum problem olmz dedi sadece hicbi aciklamada yapmadi
Benim bebegimde 2,5 hafta onde gidiyor gelisim olarak.dr anne baba iri bebek iri bebek olacak.benim sana sormak istedigim dogumun zamanindami oldun normalmi sezeryanmi birde kac kilo.buarada en basindan beri haftasi buyuk cikiyor sonradan buyumediiciniz rahat degilse baska bi doktora daha gorunebilirsiniz.
benim bebegimin gelisimi de hep 2-3 hafta onden gidiyordu. aynen bana da kafasi haftasina gore buyuk demisti doguma kadar. sorun oldugundan degil ama, irsi olur bu tip seyler demisti. hatta ultrasonda koca kafa diye severdi bebegimi doktor
su anda 9 aylik oglum. hic bir problem yok.
Benim bebegimde 2,5 hafta onde gidiyor gelisim olarak.dr anne baba iri bebek iri bebek olacak.benim sana sormak istedigim dogumun zamanindami oldun normalmi sezeryanmi birde kac kilo.buarada en basindan beri haftasi buyuk cikiyor sonradan buyumedi
Masallah gununu bekleseymisin 4500 dogacakti demekevet en basindan beri benimki de hep ilerden gitti. dogumum 38+3 te sezaryenle oldu. ben 13 kilo aldim, bebek de 3980 gr dogdu. kafa cevresi de 38 cm'di.