Ultrasonda...

Ceydaerhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
751
0
46
İngiltere
Selam kizlar bugun kontrole gittim. Hersey cok iyiydi cok sukur. Doktor sacli dogacak dedi. Bende biraz sasirdim. Icimden ultrasonda bebegin saclari bile gorulebiliyor mu dedim? Sizin basiniza boyle bir sey geldi mi yada duydugunuz mu?

son kontrolde benim doktorum da saçlarının çıktığından bahsetti. Görülüyor demek ki bana da garip gelmişti.

banada demisti bide bulantim coktu herkes diodu demekki cocuk cok sacli olcak diolardi hehehehe iki cocugum var íkiside keltos dogdular :))))

Selam kizlar bugun kontrole gittim. Hersey cok iyiydi cok sukur. Doktor sacli dogacak dedi. Bende biraz sasirdim. Icimden ultrasonda bebegin saclari bile gorulebiliyor mu dedim? Sizin basiniza boyle bir sey geldi mi yada duydugunuz mu?

Hehe:) evet canım benim saçları görülebiliyor sen de gorebilirsin doktorum bana da dedi saçlı olacağını ve ben bile ekrana bakınca fark ediyorum . Bizim de her şeyimiz normal çok şükür Allahım 50 günümüz kaldı hepimiz bebislerimizi sağlıklı bi şekilde kulağımıza alırız ınş ..

Banada doktorum söylemiş hatta göstermiş hatta fotografını vermişti bakın usttekı siyahlıklar bebeğimin saçları doğduğunda kıvırcık kafasına yapışmış bukleleri vardı =) Şimdi kocaman bonus saçları var =)
$img072.webp

Banada doktorum söylemiş hatta göstermiş hatta fotografını vermişti bakın usttekı siyahlıklar bebeğimin saçları doğduğunda kıvırcık kafasına yapışmış bukleleri vardı =) Şimdi kocaman bonus saçları var =)
Eki Görüntüle 443085
Oy maşallah canım benim yaa ... Benim doktorum da oranda her şeyini açıklayarak gösteriyor bana her gittiğimde 2-3 foto veriyor . Randevu günlerimi iple çekiyorum .. çok dua etmiştim gözleri babasının gözlerine benzesin diye doktorum gözler babadan diyor :) Kabul olmuş ınş... Rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın...

Amin canım rabbım sağlıkla kucaklarınıza almayı nasıp etsın ben kucak evresını gecırelı uzun yıllar oldu darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah

Gorülebilir tabi canim.benim kızım dogduğunda hemsireler sacına toka takıp getirmişlerdi.vücudu kılsız ama uzun saçlıydı:52:

Back
X