G Gkcn16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2022 3 1 1 38 3 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn16 #1 A Son düzenleme: 5 Ağustos 2022
TheSweetWitch Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2022 2.044 1.638 63 3 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn16 #2 Gkcn16 .!.: Merhaba 9 haftalik hamileyim bir kızım var bir kızım daha olsun istiyorum insanın kizkardesi olması cok kıymetli.Merak ediyorum yorumlayabilecek olan var mı acaba? Burda 8 haftalik minik yavrum Genişletmek için tıkla... Kese şekline göre Kız diye düşünüyorum. En bizde kese şekline göre cinsiyeti doğru çıktı
Gkcn16 .!.: Merhaba 9 haftalik hamileyim bir kızım var bir kızım daha olsun istiyorum insanın kizkardesi olması cok kıymetli.Merak ediyorum yorumlayabilecek olan var mı acaba? Burda 8 haftalik minik yavrum Genişletmek için tıkla... Kese şekline göre Kız diye düşünüyorum. En bizde kese şekline göre cinsiyeti doğru çıktı
G Gkcn16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2022 3 1 1 38 3 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn16 #3 TheSweetWitch .!.: Kese şekline göre Kız diye düşünüyorum. En bizde kese şekline göre cinsiyeti doğru çıktı Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah çok teşekkürler
TheSweetWitch .!.: Kese şekline göre Kız diye düşünüyorum. En bizde kese şekline göre cinsiyeti doğru çıktı Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah çok teşekkürler