• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens ultrasonik kontak lens yikama makinesi ve steril

esranindunyasi

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
253
187
303
Lens kullanirken en onemli sey temiz tutmak ben ultrasonik kontak lens yikama makinesini kullaniyorum ve cok memnunum uzerinde yikama ve steril etmek icin 2 dugme var yikama 2 dk streil 6 dk suruyor funluk kullanim icin yikamak yeterli oluyor zaman zamanda steril ediyorum icindeki kucucuk toz taneciklerini bile temizliyor boylece goze batma duruemu hic olmuyor artik ben lens kullanmiyorum ve makinemi kullanan birine hediye etmek istiyorum daha cok yeni dueumda kutusunda duruyor isteyen arkadaslar varsa bana ulassin kargo ucreti size ait olmak kaydiyla hediye etmek iatiyorum

Uygundur bende renkli.lens kullaniyorum lensiniz kirlenince aldiginiz yere goturup temizletirsiniz ya iste o makina icine solusyon dokuyosunuz oda hizla dondurerek yapisan tozlari temizliyo lens ozel bolmede durdugundan hicbir zarari yok

Lens kullanirken en onemli sey temiz tutmak ben ultrasonik kontak lens yikama makinesini kullaniyorum ve cok memnunum uzerinde yikama ve steril etmek icin 2 dugme var yikama 2 dk streil 6 dk suruyor funluk kullanim icin yikamak yeterli oluyor zaman zamanda steril ediyorum icindeki kucucuk toz taneciklerini bile temizliyor boylece goze batma duruemu hic olmuyor artik ben lens kullanmiyorum ve makinemi kullanan birine hediye etmek istiyorum daha cok yeni dueumda kutusunda duruyor isteyen arkadaslar varsa bana ulassin kargo ucreti size ait olmak kaydiyla hediye etmek iatiyorum

size özel mesaj yazamadım buradan iletiyim,

Eğer hala elinizdeyse ben almak isterim. Şayet bir başkasına verdiyseniz böyle bir makinayı nasıl edinebilirim, maliyeti nedir bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkürler

henüz kimseye vermedim size memnuniyetle yollayabilirim bende henüz msj yollayamıyorum iletişim adresinize nasıl ulaşıcam

Gözlükte ultrasonik temizliği biliyorum ama bunun lenslerde kullanıldığından haberim yoktu... Nereden satın aldınız çok merak ettim? Yıllardır sayısız lens kullanan ve miyop olduğu için kullanmak zorunda olan biri olarak en tedirgin olduğum konu lens hijyeni... Eğer kullandığınız cihaz gerçekten işe yarıyorsa harikulade bir şey bu :46:

ben internet üzerinden bi arkadaşımın tavsıyesiyle almıştım fiyatı 100 lira civarındaydı temizlendikten sonra gözeneklerini tıkayan tozları solüsyonun içinde resmen görüyosunuz ve gönül rahatlığıyla kullanıyosunuz batma kaşındırma olayı sona eriyo temiz lenste ve en önemlisi steril olması

hah işte daha önce başka bir topikte bahsetmiştim lens temizletme işinden ben deli gibi para verdim lenslerimi temizletmek için şu zamana kadar. siz verdiyseniz arkadaşa bende satın alayım olmazsa. lens ömrünü uzatıyo gerçekten.

nasıl bi sistemle çalışıo,lensi yırtmasından korkuyorum?

ben makinenin kendisini birebir hiç görmedim.optiğe bırakıyorum onlar temizleyip beni arıyolar hazır gelip alabilirsiniz diye ama zarar vermiyo aksine kaşıntı yada batma yapan lensleri pırıl pırıl yapıo. kaşıntı batma falan yapmıyo

Lense hiç bir zarar vermiyor arkadaşlar lensleri koymak için özel bir bölmesi var içinde bulunan solüsyonu hızlı bir şekilde döndürerek temizliyor tahminimce yapışan gözle görülmeyen tozlar suyla temizleniyor dökerken tozları görebiliyorsunuz zaten

Almak istiyorum yafa ben de nereden bulabilirim

Gözlüksüz yazınca imla hatası yapmışım:))

Back
X