- 19 Ekim 2025
- 5
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Kevsermirac
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KızzMerhablar 9 hafta üç günlük gebelik ultrasonum kese şekli bebeğin duruşu vs bebeğin cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı?
Merhaba neye göre değerlendirdiniz
Kese solda olduğu için erkek olduğunu düşünüyorum belli de olmazMerhablar 9 hafta üç günlük gebelik ultrasonum kese şekli bebeğin duruşu vs bebeğin cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı?
Yapay zekaya sordunuz mu ve bana yüksekliği var gibi geldi erkek sankiMerhablar 9 hafta üç günlük gebelik ultrasonum kese şekli bebeğin duruşu vs bebeğin cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı?
Hayırlısı olsun ilkim erkek ve oğlumda yaşadığım tüm etkileri bu bebiştede yaşıyorum bakalım kısmet öğrenince muhakak yazacamKese solda olduğu için erkek olduğunu düşünüyorum belli de olmaz
Valla o da erkek diyorYapay zekaya sordunuz mu ve bana yüksekliği var gibi geldi erkek sanki
Allah hayırlısını nasip etsinHayırlısı olsun ilkim erkek ve oğlumda yaşadığım tüm etkileri bu bebiştede yaşıyorum bakalım kısmet öğrenince muhakak yazacam
Allah gönlünüze göre versin hayırlısıylaValla o da erkek diyor
Merhablar 9 hafta üç günlük gebelik ultrasonum kese şekli bebeğin duruşu vs bebeğin cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı?