Doğuma Hazırlık Ultrasyona gore yarik damak varmi bakarmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
28
Kizlar 4 bucuk aylik hamileyim doktor a gittim bakildi hersey normal gozukuyordu ama ultrasyon resminde sanki bebegin dudaginda bir anormallik sezdim. Yeğenimde yarik dudak dogdugu icin korktum sizce bakarmisin fotoya. Ama doktor bakınca bisey yok dedi icim kotu yinede

Kizlar 4 bucuk aylik hamileyim doktor a gittim bakildi hersey normal gozukuyordu ama ultrasyon resminde sanki bebegin dudaginda bir anormallik sezdim. Yeğenimde yarik dudak dogdugu icin korktum sizce bakarmisin fotoya. Ama doktor bakınca bisey yok dedi icim kotu yinede

Eklentiler

• IMG-20200222-WA0006.webp
    IMG-20200222-WA0006.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 225
Tek bir fotograftan yorum yapmamız olmaz göz yanılması yaşayabiliriz çok normal. Yiğeninde yaşandığı için gereksiz vesvese yapıyorsun doktor detaylı görmüştür olsa söylerdi içini
Ferah tut sen.

Yarik dudak olsa bile ki bence yok gibi bunun tedavisi var Allah dermani olmayan dert vermesin hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin🧡🦋

Doktor görürdü içini ferah tut

Bi sonrakinde yeğeninden bahset yok demi doktor bey de kesinleşir için rahatlar daha da

Canım sonuç ne oldu

Back
X