Yurt dısında kalıyorum cnm aslen yozgatlıyımÇOK KIŞIDE duydum hangı şehırdesınız<?
Ins cnm bızımkıde gecer gecen hafta yıne gıttım halen gozukuyor beyazlık doktor 32 hafta detaylı ulktrasyon kadar beklemen lazım dedı gunler gecmek bılmıor uzuntuden...Hiç birşey olmaz
Bizim de vardı oğlum çok sağlıklı maşallah bunu bende çok dert ettim ama doğunca ankadım ki çok gereksizmiş
Boşuna bebeğinizi de kendinizi de üzmeyin
Ins cnm bızımkıde gecer gecen hafta yıne gıttım halen gozukuyor beyazlık doktor 32 hafta detaylı ulktrasyon kadar beklemen lazım dedı gunler gecmek bılmıor uzuntuden...
Hersey Allahdan ondan gelene asla karsı gelemem sadece uzuluyorum saglıklı kucagıma almak için doktor sordu kanaman oldumu düstünmü diye oyle bırseyım olmadı hiç eger doktor bagırsak patlaklok 30. Hafta kadar gecmese ya dwn sendromu ozurlı yada bagıraaklarında cıddı hastalık olabılır dogdu gün amelıyat edecegız dedı içim içimi yıyorr üzüntüdedenOnun geçmesi yada kalmasının bir önemi yokki geçse bile allah korusun olcaksa olurmuş ama hiç öyle bir vakaya rastlamadım bir topik var okudun mu orayı bilmiyorum dur bulursam paylaşayım
Neyse bizde senin haftalarındayken özel perinatologa gittik ve dünya para bayıldık
İçerde kanama alanı varmış bebek ondan yutmuştur onun için öyle dedi
Eğer başlarda falan kanama olduysa ondandır
Hersey Allahdan ondan gelene asla karsı gelemem sadece uzuluyorum saglıklı kucagıma almak için doktor sordu kanaman oldumu düstünmü diye oyle bırseyım olmadı hiç eger doktor bagırsak patlaklok 30. Hafta kadar gecmese ya dwn sendromu ozurlı yada bagıraaklarında cıddı hastalık olabılır dogdu gün amelıyat edecegız dedı içim içimi yıyorr üzüntüdeden
İnş benimkide gecer suan 27 haftalıgım ikikere gittim perinatologa ıkısıde aynısı dedı beyazlık duruyor beklemekden baska bırsey yok doktor emın degılım bagırsak hastalıgı olabılır dedı türkıye ye geldıgımde bıdaha gozukecegım 29 kenOffff canım bırak sen o doktorun dediğini
Buraya doğur gel yaZ tamam mı bir şey çıkmayacakkkk
Benimde görünürde hiç kanama vs yoktu
Artık amniyosentez bile yaptırcaktım ki perinatolog içimi rahatlattı
İçerde kanama alanı olmuş dedi ama dışarda bir şey yok
Başka doktora da gittim oda dedi hiç bu tarz bir durumda sağlıksız doğanı görmedim diye
Parlaklık benim sona doğru geçti senin de geçer emin ol
Yoktur canım bizim de öyle söylendi çok şükür bir yaşını geçti bile gayet sağlıklıyız maşallahBenimde 22 haftalık ken ekojonik barsak görüldü amniyosentez istemedim baska bur sorunumuz cok sukur yok perinatolojiye gidicem olmazsa renkli ultrason la tekrar bakılsin inşallah iyidir bebeğim
Merhaba. Sonuç ne oldu?18 haftalık gebeyim, ultrasonda çocuğun beyninde kist ve bağırsak da parlaklık görüldü. Büyük olasılıkla Down sendromu olabilirmiş, NIFTY testi için kan verdik, 21.haftada tekrar detaylı ultrason bakılacağız inşallah korktuğumuz gibi çıkmaz, Rabbimin emanetleri Rabbime emanet ama insan üzülmeden duramıyor malesef, ne kadar söylersek söyleyelim insan üzülüyor...
Sonucumuz hiçbir risk faktörü saptanmamıştır diye çıktı çok şükür.Merhaba. Sonuç ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?