Gebelik şüpheniz varsa olabilir tabi niye olmasin. Bunu sizin daha iyi bilmeniz gerek.Kliniğe gittim keseye benzer bisey gordugunu söyledi büyüyüp kese olacak olabilir dedi.neredeyse 2inci ayım gelecek ama hala reelde olmadım. 2 gündür sanki araba tutuyormuş gibide midem rahatsizve kazıkların ağrıyor arada . Tuvalete cok çıkmayacak başladım. Acaba hamile olabilirmiyim bu arada Kan testi hafta içi yaptircam.basina böyle bir durum gelen varmi. Fotosunda ekliyorum.
Gebelik şüphem var ama doktor bu kisstte değil dedi filan Kan testi istedi ama o Kan testinidaha yaptirqmam merak işte bekli ayni şekilde sizin ultrason görüntüsü olanlar vardır dedimGebelik şüpheniz varsa olabilir tabi niye olmasin. Bunu sizin daha iyi bilmeniz gerek.
Kan tahlili niye yaptiramiyosunuzGebelik şüphem var ama doktor bu kisstte değil dedi filan Kan testi istedi ama o Kan testinidaha yaptirqmam merak işte bekli ayni şekilde sizin ultrason görüntüsü olanlar vardır dedim
Hafta sonu o yüzden pazartesi yada salı gününü beklemek zorundayım o güne kadarda meraklandım doktor bidee sivi dolu filan dedi gebelikte böyle karin sıvı dolar filanda dedi gebeliğe daha olurmu konustu ama yinede adet düzensizliği olabilir ilaç yazmiyorum tahlilde sonra filan dediKan tahlili niye yaptiramiyosunuz
Direk özel doktora gittim neden olmadım yapacaklara o yapar tahlili filan dedim de oda tahlil için hastaneye gönderdiValla ultrasonda bakmadan bi kan tahlili sonucu herşeye son verebilirdi,inşallah vardır bu arada..
Idrar testi yapın öyleyseDirek özel doktora gittim neden olmadım yapacaklara o yapar tahlili filan dedim de oda tahlil için hastaneye gönderdi
Direk özel doktora gittim neden olmadımValla ultrasonda bakmadan bi kan tahlili sonucu herşeye son verebilirdi,inşallah vardır bu arada..
Doktor büyüyüp kese olabilir dedi gec dollenmeyse filan dedi deValla ultrasonda bakmadan bi kan tahlili sonucu herşeye son verebilirdi,inşallah vardır bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?