Ultrasyonda Keseye benzer bisey var acaba hamilemiyim

Cigdemm27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
11
2
1
26
Kliniğe gittim keseye benzer bisey gordugunu söyledi büyüyüp kese olacak olabilir dedi.neredeyse 2inci ayım gelecek ama hala reelde olmadım. 2 gündür sanki araba tutuyormuş gibide midem rahatsizve kazıkların ağrıyor arada . Tuvalete cok çıkmayacak başladım. Acaba hamile olabilirmiyim bu arada Kan testi hafta içi yaptircam.basina böyle bir durum gelen varmi. Fotosunda ekliyorum.

Eklentiler

• 20201003_175538.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 63
Gebelik şüpheniz varsa olabilir tabi niye olmasin. Bunu sizin daha iyi bilmeniz gerek.

Gebelik şüpheniz varsa olabilir tabi niye olmasin. Bunu sizin daha iyi bilmeniz gerek.
Gebelik şüphem var ama doktor bu kisstte değil dedi filan Kan testi istedi ama o Kan testinidaha yaptirqmam merak işte bekli ayni şekilde sizin ultrason görüntüsü olanlar vardır dedim

Gebelik şüphem var ama doktor bu kisstte değil dedi filan Kan testi istedi ama o Kan testinidaha yaptirqmam merak işte bekli ayni şekilde sizin ultrason görüntüsü olanlar vardır dedim
Kan tahlili niye yaptiramiyosunuz

Ölçümün içinde beyaz olan kese değil ki koskoca doktor keseyi çok net anlardı bence kanda baktırmadan da şu evrede net bşy denemez bence

Valla ultrasonda bakmadan bi kan tahlili sonucu herşeye son verebilirdi,inşallah vardır bu arada..

Kan tahlili niye yaptiramiyosunuz
Hafta sonu o yüzden pazartesi yada salı gününü beklemek zorundayım o güne kadarda meraklandım doktor bidee sivi dolu filan dedi gebelikte böyle karin sıvı dolar filanda dedi gebeliğe daha olurmu konustu ama yinede adet düzensizliği olabilir ilaç yazmiyorum tahlilde sonra filan dedi

Ultrasona bakıp kan istemedi yahu? Nasıl iş anlamadım.

Valla ultrasonda bakmadan bi kan tahlili sonucu herşeye son verebilirdi,inşallah vardır bu arada..
Direk özel doktora gittim neden olmadım
Doktor büyüyüp kese olabilir dedi gec dollenmeyse filan dedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…