Ulturason fotoğrafı ❤️

yenianneaday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
74
34
3
26
Bugün hafif lekenlenme ile acile gittik bebişimizin fotoğrafı ile geri döndük daha 8 milim ama içimde yavrum.🥰❤️

Eklentiler

• IMG_6506.webp
    IMG_6506.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 34adb9b8-df37-41fe-b361-98de024a9442.webp
    34adb9b8-df37-41fe-b361-98de024a9442.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 36
Şuan bilemeyiz minnacık daha :)) kese şekline göre yorum yapılacak olursa kız 🐣 cinsiyet tahmini mi sordun onu da bilmiyorum gerçi😂
Yok kız daha minicik lekenlenme oldu bugün akşam onun korkusuyla acile gittim miniğimin fotoğrafını alıp eve döndüm E sizinle de herşeyi paylaşıyorum ne biliyim valla işte ailem gibi burası ondan paylaştım 🥰🥰

Yok kız daha minicik lekenlenme oldu bugün akşam onun korkusuyla acile gittim miniğimin fotoğrafını alıp eve döndüm E sizinle de herşeyi paylaşıyorum ne biliyim valla işte ailem gibi burası ondan paylaştım 🥰🥰
😂ay pardon ben de acaba mı dedim yanlış anlamışım shsksks Minnoş sağlıkla büyüsün inşallah bol bol dinlen bak lekelenmen varmış dikkat et kendine 🌸 hayırlı olsun inşallah 🥰

Benim de lekelenme oluyor acillerde ultrasonla bakıyorlar mı? Devlet hastanesi mi özel mi?
Özele gittim evet ulturas
😂ay pardon ben de acaba mı dedim yanlış anlamışım shsksks Minnoş sağlıkla büyüsün inşallah bol bol dinlen bak lekelenmen varmış dikkat et kendine 🌸 hayırlı olsun inşallah 🥰

inşallah inşallah ❤️

Back
X