Ulturason fotoğrafı ❤️

yenianneaday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
74
34
3
26
Bugün hafif lekenlenme ile acile gittik bebişimizin fotoğrafı ile geri döndük daha 8 milim ama içimde yavrum.

Eklentiler

• IMG_6506.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 34adb9b8-df37-41fe-b361-98de024a9442.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 37
Şuan bilemeyiz minnacık daha :)) kese şekline göre yorum yapılacak olursa kız cinsiyet tahmini mi sordun onu da bilmiyorum gerçi
Yok kız daha minicik lekenlenme oldu bugün akşam onun korkusuyla acile gittim miniğimin fotoğrafını alıp eve döndüm E sizinle de herşeyi paylaşıyorum ne biliyim valla işte ailem gibi burası ondan paylaştım

ay pardon ben de acaba mı dedim yanlış anlamışım shsksks Minnoş sağlıkla büyüsün inşallah bol bol dinlen bak lekelenmen varmış dikkat et kendine hayırlı olsun inşallah

Benim de lekelenme oluyor acillerde ultrasonla bakıyorlar mı? Devlet hastanesi mi özel mi?
Özele gittim evet ulturas
ay pardon ben de acaba mı dedim yanlış anlamışım shsksks Minnoş sağlıkla büyüsün inşallah bol bol dinlen bak lekelenmen varmış dikkat et kendine hayırlı olsun inşallah

inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…