Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseye göre yapiliomus hatta Ramiz teorisi diyorlar . Tam anlamıyorum amaSırtı dönük ki yandan oksa nub filan gözükür de.![]()
Ramzi için bu çok büyük. Ilk usg fotosu lazım. Embriyonun ilk göründüğü.Ke
Keseye göre yapiliomus hatta Ramiz teorisi diyorlar . Tam anlamıyorum ama
Ramzi için bu çok büyük. Ilk usg fotosu lazım. Embriyonun ilk göründüğü.
Ya bende cok merak ediyorum 2.cocugum 7+4 yardımcı olur musunuz cinsiyet tahminiKizlar burda 10+4 keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş anlayan varmi
Kizlar burda 10+4 keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş anlayan varmi
Kizlar burda 10+4 keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş anlayan varmi
Kese yuvarlak yada dışa doğru çıkıntı olursa erkek içeriye doğru girintiler falan olursa kız demişti biri bana ama ben doğru olduğunu düşünmüyorum ya ne biliyim bekliycez galiba cinsiyetini göreceğimiz haftayıKizlar banada bakar mısınız 6 hafta 5 gunluk cinsiyet tahmini yaparmisinizEki Görüntüle 2922534 Eki Görüntüle 2922534
Bana erkek gibi geldiKizlar burda 10+4 keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş anlayan varmi
Konu hakkında hiçbir bilgim yok ama hissiyatıma göre erkek diyorum.Kizlar banada bakar mısınız 6 hafta 5 gunluk cinsiyet tahmini yaparmisinizEki Görüntüle 2922534 Eki Görüntüle 2922534
Umarım öyledir çünkü üç kızım varKonu hakkında hiçbir bilgim yok ama hissiyatıma göre erkek diyorum.
Aynen bekleyip gorecegizKese yuvarlak yada dışa doğru çıkıntı olursa erkek içeriye doğru girintiler falan olursa kız demişti biri bana ama ben doğru olduğunu düşünmüyorum ya ne biliyim bekliycez galiba cinsiyetini göreceğimiz haftayı![]()
isteyerek mi yaptiniz erkek olur belki diye. Bende 3.ye hamileyim ama korunurken oldu iki tane kızım var başka asla düşünmüyordum nasip bence öyle düşünmeyin sağlıklı olsunlar yeterki. Benim çevremde erkek olsun diye yapanların çoğu kızı oldu sadece bir kişi kızı olsun diye diledi yaptı kızı oldu nasip artık kaçıncı haftadasin.Umarım öyledir çünkü üç kızım var