- 14 Eylül 2021
- 2.304
- 1.433
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında yazmıştım kimse cevap vermeyin ve bende sildimMerhaba ,sanırım tedavi gören arkadaş yok.Universitede tüp bebek servisi tadilata girmiş.Siz konu ile ilgili bir paylaşımda bulunmamışsiniz tedavi süreciniz ve hikayeniz nedir?Kendi sureciniz ile ilgili birşey paylaşmamış ve soru sormadiginiz için kimse yorum yapmamis,konu basliginizin olması malesef yeterli değilBu tarz platformda biraz sabırla araştırmak ve ulaşmak istediğiniz konu ile ilgili bilgi paylaşımında bulunulmasını rica edebilirsiniz.
![]()
Ahh çok iyisinizBiraz sabırlı olmak lazım,doğrusu soruyu sorarsan doğru cevap alırsın.Bu kural her yerde geçerlidir.Uludağ universitesinde benim kuzenim ilk tüp bebek denemesinde çocuk sahibi oldu.Ve benimle aynı dönemlerde üniv.tedaviye başlayıp ilk tedavisinde taze transfer olup bebegini sağlıkla kucağına alan arkadaşımda var.
Sitede demek ki yeterli araştırma yapmamissin Uludağ üniversitesinde tüp bebek yatirablar ve yaptıracak olanlar diye arama motoruna yazarsan orada aklına gelen ve gelmeyen tüm soruları ve gerekli bilgileri bulabilirsin.
Şu üniversitedeki tüp bebek polikliniği bakımda olduğu için Hazirandan önce kimse yazmaz.Ben seni o topikte etiketleyin sen vakit buldukça topikte yazılanları okur ve istedgin bilgilere erisirsin![]()
İnfertilite bölümüne gidiyorum rahim filmi için iki ay bekledim sonra hormonlara bakıldı adetlerim düzensiz olduğu için her gidişimde kan ver gel dediler bu aralarda iki ay gibi bi süre oldugu için hep kan ver. Gel kan ver gel tabi randevu almak neredeyse imkansız bana daha bı ilaç .bile verilmesi geçen hafta şehir hastanesi ne gittim ordaki doktor klomenle baslayalm dediMerhaba 2,5 yıldır ne için gidiyorsunuz ki tedavi anlamında ilerleyemediniz.
Ben ilk gittiğim tarihten 3 ay sonra raporumu aldım ve tüp bebek için sıradayım şuan.
Tüp bebekten önce her hangi bi tedavi uygulanmıyor mu en son çare tüp Bebek diye biliyorum ben düzensiz adet oluyorum kırk beş 50 bazen 65 gün ve sıra almak imkansız gibi her gidişimde malesef kan ver yumurtlamam olmuş mu bakalım randevu alıp gel dediler ve bu da bir buçuk yılımı yediİnfertilite bölümüne klomen kullanmak için gidilmiyor ki. Tüp bebek veya aşılama isteğiyle dosyanız açılıyor. Kan testi hemen o gün yapılır, hormon testi randevusuz adetli iken gidiyorsunuz,hsg içinde adet olunca arıyorsunuz onlar 10. güne randevu veriyorlar. Bahsettiğiniz durumda önce genel jinekoloji polikliniğine gitmelisiniz.
Mesai saati dışı hocalara randevu alıp giderseniz belki direkt tüp bebeğe yonlendirirler...Zaten üniv.tup bebek bölümü Haziran ayına kadar tadilattaymis.İsil hoca ya da Adnan hocaya randevu alıp gidebilirsiniz.Beni hocalar tüp bebeğe yönlendirmişti.Tüp bebekten önce her hangi bi tedavi uygulanmıyor mu en son çare tüp Bebek diye biliyorum ben düzensiz adet oluyorum kırk beş 50 bazen 65 gün ve sıra almak imkansız gibi her gidişimde malesef kan ver yumurtlamam olmuş mu bakalım randevu alıp gel dediler ve bu da bir buçuk yılımı yedi
2,5 yıl gebelik oluşmadıysa tüp bebek düşünmelisin bence (yaşın da önemli). 1,5 yıl yumurta takibi yapmak için genel jinekolojiye gitmek yerine direkt infertiliteye gitmeliydin.Tüp bebekten önce her hangi bi tedavi uygulanmıyor mu en son çare tüp Bebek diye biliyorum ben düzensiz adet oluyorum kırk beş 50 bazen 65 gün ve sıra almak imkansız gibi her gidişimde malesef kan ver yumurtlamam olmuş mu bakalım randevu alıp gel dediler ve bu da bir buçuk yılımı yedi
Siz yanlış anladiniz sanırım ben bir buçuk yıldır infertilite bölümü ne gittim zaten2,5 yıl gebelik oluşmadıysa tüp bebek düşünmelisin bence (yaşın da önemli). 1,5 yıl yumurta takibi yapmak için genel jinekolojiye gitmek yerine direkt infertiliteye gitmeliydin.
Bir yerde yanlış yaptığını düşünüyorum. İnfertiliteye gittiğim ilk gün muayene bile olmadan dosyam açıldı. Yumurta takibi falan olmadı. Siz yumurta takibi istediğinizi belirttiyseniz o yönde ilerlemiştir.Siz yanlış anladiniz sanırım ben bir buçuk yıldır infertilite bölümü ne gittim zaten