- 25 Mayıs 2023
- 12
- 4
- 16
- 37
- Konu Sahibi firuzeeeee
Hepinize merhaba arkadaşlar. Bir çok kadının şikayetçi olduğu üzere benimde şikayetim büyük ve sarkık göguslerden . Bursa Uludağ üniversitesi için 20 hazirana randevu aldım.ama ne ilekarşılaşacağım hiç bilmiyorum aranızda daha önce Uludağ üniversitesinde ameliyat olmuş arkadaşlarım varsa bana süreç,doktorlar hakkında bilgi verebilir mi ? Şimdiden teşekkürler.

Ameliyat için tam fiyat vermediler 15-20 bin arası dendi.Medikal sütyen ve varis çorabıda oradan alınacak ve ameliyat sürecinde herhangi ekstradan kullanılabilecek bi şey olursa diye ameliyat sonrası net fiyat çıkacak bide hocalara ameliyat olmak istersende 2 katı ödeme yapılıyormuş.. İnşallah kolaylıkla atlatırız ve çabucak iyileşiriz..
 Ameliyat için tam fiyat vermediler 15-20 bin arası dendi.Medikal sütyen ve varis çorabıda oradan alınacak ve ameliyat sürecinde herhangi ekstradan kullanılabilecek bi şey olursa diye ameliyat sonrası net fiyat çıkacak bide hocalara ameliyat olmak istersende 2 katı ödeme yapılıyormuş.. İnşallah kolaylıkla atlatırız ve çabucak iyileşiriz.. dün telefonuma mesaj geldi randevu açılmış . Şevket Yılmaz Hastanesi'nde Sinan Murat boz. O doktora 5 hazirana randevu bulabildim. Bakalım sonuç ne olacak. Nedense size de bilgi vermek istedim. Bu doktoru hiç duymusmuydunuz araştırırken falan gözünüze hiç çarptı mi
dün telefonuma mesaj geldi randevu açılmış . Şevket Yılmaz Hastanesi'nde Sinan Murat boz. O doktora 5 hazirana randevu bulabildim. Bakalım sonuç ne olacak. Nedense size de bilgi vermek istedim. Bu doktoru hiç duymusmuydunuz araştırırken falan gözünüze hiç çarptı mi 

Ben henüz olmadım çevremdekiler sonbaharın daha uygun olacağını söylüyorlar dikişlerin iyileşmesi açısından hala doktor araştırması içindeyim..
Ben henüz olmadım çevremdekiler sonbaharın daha uygun olacağını söylüyorlar dikişlerin iyileşmesi açısından hala doktor araştırması içindeyim..