• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulun Uluğ hocaya tüp bebek yaptıranlar

lilaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
680
265
33
37
İkinci tüp bebeği denemek istiyorum ulun hoca bilinen biri ama internette çok fazla yorum göremedim tüp bebek yapıp memnun olan var mı

İkinci tüp bebeği denemek istiyorum ulun hoca bilinen biri ama internette çok fazla yorum göremedim tüp bebek yapıp memnun olan var mı
Size tavsiyem Dr.Hakan Yaralı 10 numara bi doktor yurt dışından hastaları var Ankara’da Cinnah caddesinde çok mükemmel bir doktor

Merhaba ben ulun Uluğ sayesinde oğluma kavuştum daha önceki doktorum serdar koctu berbat seçim di ulun bey önce benim sağlığımı dusunerek ince eleyip sık dokusu ve sonuç oglum

Merhaba ben 10 yıl sonra ulun hocam sayesinde ikizlerimi kucagma aldım cevremdekilerede tavsiye ediyorm arkadaşım kendisiyle tedaviye başladı ikiz gebe bir akrabamda şuanda ulun hoca sayesinde gebe hic teredut etmeden gidin görüşün başlayın benm tavsiyem pişman olmazsnz

Merhaba ben 10 yıl sonra ulun hocam sayesinde ikizlerimi kucagma aldım cevremdekilerede tavsiye ediyorm arkadaşım kendisiyle tedaviye başladı ikiz gebe bir akrabamda şuanda ulun hoca sayesinde gebe hic teredut etmeden gidin görüşün başlayın benm tavsiyem pişman olmazsnz
saglikla buyutun bebislerinizi :) Ulun Hoca ile ben de gorusmustum fakat emin olamamistim. suan islemleri hangi hastanede ve labaratuvarda yapiyor acaba?

Back
X