• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulun Ulug mu yoksa Mustafa Bahcec'm

hangısını tercıh edersınız
Merhaba ben Ulun Bey in hastalarındandım önce kuzenim ona tedavi oldu şimdi bir kızı var daha sonra ben gittim ve benimde yakında bir kızım olacak.Ben ulun bey derim ki ben 7. aya kadar hamileliğimde de devam ettim sorduğun her soruya yanıt alıyorsun ve aradığında ulaşıyorsun.Tercih senin

baska yorum yapan yokmu hadı arkadaslar bu kısılerın hastaları bu baslık altında toplanalım yormlarınızı beklıyom ıyı veya kotu

Merhaba..Benim ilk denememi U.Uluğ yapmıştı çok memnun kaldığımı söyleyemem merkezde kararlıysan (Bahçeci'yi bilmememe rağmen) U.Uluğ'a gitme derim...Hatta bana kalırsa Alman Hastanesine gitme ama karar senin...

bende ulun uluğa gittim ve hiç memmun kalmadım...bi soru sorduğunda insanı tersler gibi cevap veriyo...en hassas dönemlerimizde bizi anlayacak anlayışlı doktor bulmak en önemsisi....

bende mustafa bahçeciye gittim ama ilk muaynede yüzünü gördüm bir daha görmedim transferim de oldu ekipten başka doktorlar ilgileniyo takibi genelde erbil bey yapıyo yumurta toplama işlemin o hafta hangi doktorda ise sıra onlardan biri yapıyo umutta olduğu için toplama umutun doktorları da girebiliyor

canım bende bahçecide yaptırdım benim dr um esra hanımdı fakat o bu ay ayrılıyormuş ondan dolayı burçak hanıma transfer oldum yumurtalarımıda o toplamştı çok yumuşak başlı bi bayan seni çok rahatlatıyo istediğin soruyu rahat bi şekilde sank dr una değilde arkadaşına sorar gibi sorabiliyosun inş.hamileliğim devam ederse onda devam edicem

Ben de 2 tüp bebek yaptırdım her ikisini Bahçecide.Doktorum Halit Fırat Erden.ikisinde de gebe kaldım.Yanlız ilk gebeliğim 10 haftalıkken düüşükle sonuçlandı.Bahçeci mükemmel derim ben.Yurt dışından geldim tedavi için.Gebe kaldıktan sonra geri dşndüm.Gebeliğim burada başka bir doktorla devam ediyor ama her başım sıkıştığında Halit beyi arayıp ona danışıyorum ve ondan da yardım alıyorum.Doktoru ve ekip 1 numara.Hatta 2 transferimi de Ulun bey yapmıştı.çok güler yüzlü biriydi.Hatta şarkı söğlüyordu transfer sırasıbda...

canım kesinlikle süleyman bey derim ben çook memun kaldım sakin tavrından ilgisinden mutavazi olmasından ..

Back
X