bizim kızımız da bir Ankara kedisi ve maşallah türünün tüm özelliklerini sergiliyor. onu minicikken (1 aylık ble yoktu), sokakta yaralı bulduk... şimdi 2 yaşında ve inanılmaz bir varlık. hala biz bile bunun kafası nasıl çalışıyor böyle, diye şaşırıp kalıyoruz.... biz mi onun evciliyiz , o mu bizim, belli değil. birşeyi yapmayı aklına koysun, hemen öğreniyor, zaten inanılmaz bir gözlemci...
ve ne olursa olsun bütün gün peşimde :))) onu bi odada uyurken bırakıp başka odaya gitsem bile 5 dk sonra hemen yanımda :))) avcı köpekler gibi senin kokunu takip ediyor diyor eşim :) ama eşime aşık, orası ayrı :)))
bu arada Ankara kedisinin özellikle bizimki gibi mavi gözlü olanlarında doğuştan sağırlık durumu olabiliyormuş.(bi çeşit albino oldukları için) bizim güzel kızımız da sağır ama şimdiye kadar bunun sıkıntısını hiç çekmedik. Öyle ki dışardan geldiğimize eve girmemizin akabinde hemen bi yerlerden miyavlayıp kapıya koşar... bu huyu yüzünden çok inat ettim bu kedi bizi duyuyor diye ama malesef
alllahhh uzunn uzunn omurler versin insallahh adi nedir?benim melegimmm benim hic yanimda ayrilmazdi ankara kedileri sahiplerine adeta taparmis hakkaetenn oyledi melek yavrummm huzur icinde uyusunnnn seni cok ozledim prensesim
evet canım huzur içinde uyusun , herhalde evcil bir dost edinmenin tek kötü yanı bu değil mi? çok büyük ihtimalle bizi bırakıp göçüyorlar, ömürleri bizden kısa olduğu için...
bizim kızımızın adı Köpük....
canimm saollllasinn ,malesef oyle oluyooo canimm.kopukk ne guzel isimmis boyle yavrumunn omru uzun sagligi hep yerinde olur insallahhh cok op benim iicinn olurmu canim
saol canım, öperim hiç merak etme....
Blitz sana da Nima'yla sağlıklı bir ömür diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?