• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uluslararası ilişkiler 1. sınıf

Hellen1330

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
165
4
48
İstanbul
arkadaslar ben bolume gecıyorum bu sene hazırlıktaydım . 1. sınıf konularına calısmak ıstıyorum ama konular nedır yada ınternette bı kaynak var mı bir yardım eder misiniz :)

birinci sınıftakilerden notlarını isteyin kitap ismi sorun. her üniversitede ufak tefek değişir.

ogris'iniz nasıl bilmiyorum. ama öğrenci grubundan vs facebookta alacağın derslerin hocaları kimmiş, bi sor. sonra o hocaların web sayfalarına gir(bizim hocaların var böyle bi sayfası, sizde var mı yine bilemiyorum) ve o sayfalarda paylaştıkları chapterlara çalış. ya da öğrencilere yine kitapları sor.

Uluslararası ilişkileri tavsiye ediyor musun ? :)

Canim 1. Sinif derslerine nedne simdiden basliyorsun?
Sorunun en kolay yolu: gir facebooka. Illaki 13 girislilerin face hesabi vardir haberlesme vs amacli icinden 2-3 kisiye ozel mesaj at veya grupta paylas. Gerekli bilgiyi vereceklerdir. Ben direk bana soranlara kitaplarimi veriyorum:)))

Siyaset bilimi, hukuk giriş, siyaset felsefesi mat filan görmüştük biz ilk sene. Arkadaşların dediği gibi üst dönemlerde iletişime geçmen daha mantıklı.

Canim bde uluslararasi iliskiler ogrencisiyim ama her universitenin derleri farkli olabiliyor

Back
X