Sorunla alakasız biliyorum ama görünce yazmadan edemedim. Bölümü yazmandaki gerekçeleri bilmiyorum tabi ki ama iktisadi ve idari bilimlerden olabildiğince uzak dur derim, bölüme özel olarak bir ilgin, alakan vs yoksa
Sorunla alakasız biliyorum ama görünce yazmadan edemedim. Bölümü yazmandaki gerekçeleri bilmiyorum tabi ki ama iktisadi ve idari bilimlerden olabildiğince uzak dur derim, bölüme özel olarak bir ilgin, alakas vs yoksa
Bir senem boşa gitmesin, işte puanım yüksek ondan burayı yazdım tarzı dış etkenleri kaldırabilecek bir fakülte değil.
Senin sunduğun bölümlerden birinde değilim fakat o fakültenin en gıcık bölümünün % 100 İngilizce programındayım
İlgin alakan yoksa gerçekten çekilecek çile değil, bırakmayı isteyen çok insan tanıdım. Bakınız ben
Bir senem boşa gitmesin, işte puanım yüksek ondan burayı yazdım tarzı dış etkenleri kaldırabilecek bir fakülte değil.
Senin sunduğun bölümlerden birinde değilim fakat o fakültenin en gıcık bölümünün % 100 İngilizce programındayım
İlgin alakan yoksa gerçekten çekilecek çile değil, bırakmayı isteyen çok insan tanıdım. Bakınız ben
ben aslinda yurtdisinda uluslararasi ticaret okuyorum ama sinifta kaldim, sinif tekrari yapicam bolumu sevmiyorum o yuzden uluslararasi iliskiler'e mi gecsem acaba diye dusunuyordum. seneye de turkiye'ye yatay gecis yapmayi dusunuyorum o yuzden sormak istedim. tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin
Bence uluslararası ilişkiler. Sanki bu bolum uluslararası ticareti de kapsiyormus gibi geldi.
Tabi cok muhim bir karar. Kesinlikle yazin universitelerin tanitimina gidin. Hatta bu iki bolumude barindiran bir universite daha dogru yonlendirir.