umarım doğru bir karar vermişimdir

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
116
eşimin istedigi kızla evlenmedi diye bana cephe alan bir kayınvalide herşeye ragmen eşimi çok sevdim evlendim huzurumu gördükçe soktukları laflarla bozmaktan beter ettiler... evliliğimin 1 .ayı senı aldıgıma pişman oldum gibi,eltin seni istemiyordu bende istemiyordum ama oğlumun gözünü kör ettin onu alıp kacırdın gibi... bu tarz cok agır sözleri oldu benımde cevaplarım severek evlendik ve sizde nolur beni sevin diyerek aglamak...hiçbir desteklerini görmedik ellerinde imkanları olsada benim için alınan herşey onlar için boşa gidecekti çünkü bu iş olmayacaktı bunuda nikahta eşim evet dedi diye bayılmasından rahatca anlamıştım

sonraları hep aynı şeyler ailem sevilip sayılmadı bayramlar düğünler ölümler oldu ailem cagırmasalarda gitti buna kızsamda babamın dediği biz görevimizi yaptık ama onlardan asla vefa görmediler sonunda bu kurbanda ipler kotu benimle zaten konusmazlardı artık bayramlaşmamayada başladılar eşimde 2 ay ailesiyle konusmadı sizin yaptıklarınıza ben bile tahammül edemiiyorum derdiniz ne ben sevdim aldım mutluyum artık yetti diye restini çekti

bu olaydan 3 4 gün sonra bebegimizi ögrendik dünyalar bizim oldu kayınvalidem bunu duyunca aglamış artık oğlumu kaybettim diye onlar beni arayıp sormadılar bende hiç aramadım şimdi 6 aya yakın hamileyim aslında cok üzüldüm aramamalarına ama artık alıstım kabullendim
şimdiki sorunmu bilemiyorum ama annesi kardeşinin yanına gitmiş gecerken otogardan senide görüp gitmek istiyorum diye eşimde eve gelmessen senle otogarda görüşmem demiş buna benzer daha öncede yaptı eşim ara sıra sehir dısına göreve gidiyor oglum yanına gelim diyerek arıyormuş eşim anlatmasa bilmem ben bunları oda zaten babanla gelmeyi düşünüyoruz demiş

2 sene boyunca gelmeyen insanlar..bende eşime eve gelmemelerini söyledim dogum yaklaşıyor hemde kpss a ya hazırlanıyorum daha öncekı davranıslarından dolayı psikolojik yardım almak zorunda kaldım cünkü onların adı bile geçse inanılmaz terliyor ve sesim titremeye baslıyor sonrasıda kısa krizler geçiriyorum allaha cok sükür şimdi çok iiyim ama tekrarlamak en basa dönmek istemiyorum eşim bana hep onları asla görmeyeceksin seni bayramlardada götürmeyecegim dedi ben görür gelirim çocugu aramadıkları içinde onuda göstermek istemiyor bunu bende istemiyorum

ona bizim eski yasadıklarımızı benim acımdan en yumusak dille anlattım onları agırlamayı bende isterdim ama beni hamileliğimde bile kalbi yumuşamayan bir ailen var asla kabulenemediler aynen basa dönmeyelim artık bir lafı bile kaldıramayacagımı söyledim sen istedigin gibi görüş konuş git ama beni onlarla karsılaştırma nolur dedim bebeğim bana cesaret verdi artık o onu demiş bu bunu demiş diyerek eşimle burun buruna gelmektense yuvamıza evimize bebegimize odaklanmak istiyorum bu iş sadece gelin kayınvelide meselesi olmaktan cıktı benım ailem ve ben onlara 2 sene boyunca binlerce defa adım attık ama ciddiye alınmadık çünkü onlara göre boşanacaktık ama olmadı sevgimiz dahada güçlendi. ömür boyu onları görmek istemiyorumm 1 defa geldiğim bir hayatta kimsenın kahrını çekmek laf yemek kendimi begendirmeye calışmak istemiyorum çünkü cahillikten öte bir inatla aynı şeyleri yapmaya devam edecekler

umarım doğru bir karar vermişimdir :KK43:

Son düzenleme:
Kayınvaliden senin eşini kendi kocası sanıyor olabilir mi?

Allah'ım cümlemizi koru ya Rabbim bu modellerden

en doğrusunu yapmışsın eşinde yanındaysa boşver kafana takıp doğrumu yaptım kötümü yaptım diyerek kendini sıkıntı strese sokma.......

sen en doğru kakarı vermıssın ıns bundn sonrası senın ve aılen ıcın cok ii olur sen kapını kapattıktan sonra gerısı kımseyı ılgılendırmez sen her zman 3 maymunu oyna eşinde sana destekci anladıgım kadrıyla bu konuda cok şanslısın Allah yuvanı bozmasın inş bir omur boyu mutlu olursunuz. Her seye ragmen aşk kazanır her zman :D sevıgınız hıc bıtmesın

bencede doğru bir karar vermişsin

Eşin ve bebeğinle sana uzun mutlu ve huzurlu yıllar diliyorummm. . . :emir_bebek:

Ne güzel eşin de yanındaymış, şanslısın..
Görüşmek zorunda da değilsin. Hiç üzülme, ne kendini ne bebeğini yorma..

valla doğru karar vermişsinnnnnnnnnnnn

Ne güzel eşin de yanındaymış, şanslısın..
Görüşmek zorunda da değilsin. Hiç üzülme, ne kendini ne bebeğini yorma..

kesınlıkle cok sanslısın esınde yanında arkadasın soyledıklerıne de sonuna kadar katılıyorum
keske benımkıde gorusmk ıstemese bende suanda 21 haftalık hamıleyım bende onların ısmını bıle duyunca krıze gırıyorum
ama esım senın kı gıbı degıl tabı benı ezdırmıyor ama onlardanda uzak durmuyor kaynanamda esım yokken yapacagını yapıyor bende sureklı annren sunu yapıyor ablan sunu yapıyor baban sunu yapıyor demekten bıktım dırdır eden kadın durumuna dusuyorum oluruna bıraktım herseyı bıde boyle deneyecegım hıcbısey tepkı vermıyorum onları duymuyorum cevap vermıyorum konusmuyorum bakalım gorecez nasıl davranacaklar

bırkere yuz verırsen gerısı gelır tavrını koru ysadıklarını tekrar yasama

en doğru kararı vermişsin canım..
ve çok şanslısın ki eşin de sana destek ve seni anlıyor...
mutluluklar sana eşin ve bebişinle..

mystical25,
Senin yaşadıklarının benzerini ben yaşadım. daha 3 aylık evliyiz kayınvalidem ve 2 görümcem benden pek hoşnut değiller. görümcelerimin beni kıskanması ve kayınvalidemi bana karşı doldurması nedeniyle olanlar oldu.. bir gün beni ve eşimi konuşmak ve sorunları düzeltmek adına kendi evlerine çağırdılar bana ne küfürler ne ağıza alınmayacak sözler ettiler veee üzerime saldırıp görümceleim beni dövmeye kalkıştı eşim zor kurtardı ellerinden ve onları ailesini reddetti, tabi ben krizler geçirerek o gün hastaneye kaldırıldım iğneler sakinleştiriciler,hiç aramadılar sormadılar, 7 aydır görüşmüyoruz eşim lanet ediyor ailesine. seninde dediğin gibi ben gitmem asla ama sen istersen görüşebilirsin diyorum tabii oda asla diyor. ve inanırmısın görümcelerim üzerime saldırırken ne kayınvalidem ne de kayınbabam karışmadı öylece üzerime saldırmalarını izlediler. psikolojim yerlerde tabii eve bile giremez oldum duvarlar üstüme geliyo sanki hala atlatamadım. onların adı geçince elim ayağım buz kesiyor..

diyeceğim şu ki sen en doğru kararı verdin bak yanlız değilsin aynı şeyleri bende yaşadım ve bende aynı kararı verdim...

Bu tur kayinvalideler insan olamaz yaa... Bu nasil bir vicdandir? Ne akil var ne iman var:20: Allaha havale et. Allah onlara akil fikir versin. Genc ciftleri ayirmaya calisan, iftira atan kim ne olursa olsun cezasini ceksin, cekecektirde. Allah bizi boyle insan olmaktan korusun.Valla aglanacak haldeyiz, insanlara ne oluyor:43:

Back
X