Umarım umut olur

Melismail

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
147
63
13
Umarim okurken sıkılmazsiniz ve sizlerede umut olur Arkadaslar oncelikle 5 aylik evliyim ve evlendikten sonra adetim gecikti deli gibi doktora kostum muayene olduktan sonra buraz enfeksiyonum varmis prolaktin diye bisey varmis vede pko diye bisey varmis yani hamile kalmama 3 engel sey husranla doktordan ciktim prolaktin icin ilac kullanmaya basladim aybi zamanda klomende kullandim prl dustu ama klomen bi ise yaramadi tabi bu arada folic asitte iciyordum yine adetim gecikti yine husran ardan aradan iki ay gecti 26 haziranda hastalandim hastalanmadan 1 hafta once falan arastirmalarima gore inofolic icmemin pkoya faydasi olacağını ogrendim kostum hemen eczaneye ilaci içmeye basladiktan sonra hastanede çalıştığım icin dr uma sordum (tabi siz danismadan yapmayin lutfen) dr um masallah kendi kendini tedavi ediyorsun dedi gulduk ettik adetimin bittigi gun basladim sogan suyu icmeye sabah aksam duzenli bi sekilde ictim 15 gun . Afedersiniz iliskiden sonra bi bes dk ayaklarimi havaya kaldirdim sonra da sağ tarafa kıvrilip uyudum.
Battan 1 hafta once ruyamda test yapiyodm ve poztif cikiyodu tabi bu arada asiri derecede göğüs uclarim agriyor dokunamiyorum bile bata 4 gun kala sabah saat 6da normalde uykudan uyanamayan ben bi kuvvet beni uyandiriyo kalk test yap diyo sanki yapiyorm pozitif inanamiyorm ertesi gun bidaha yapiyorm poztif suan kan sonucumu aldim 687 insallah saglikli bi sekilde kucagima alabilirim bebegimi.anliycaginiz umudunuzu kaybetmeyin lutfen arkadaslar en onemlisi bu ha bu arada nasil yaptim bilmiyorm ama banada imkansoz gibi gelsede bende bu ay kafamdan biraz cikarmistm gebeligi :))

Unutmadan belirtilerimden biride tursu yiyip arkasina recel yemek oldu ve bi dikiste 1lt su icmek

Canimmm teyit etmissinnnn ne guzelll, tekrardan hayirli ugurlu ilsun canim.saglikli bi gebelik olur insallah. Sogan suyu denemissin sanirim de mi. Ben de hayit suyu icmeye basladim bu ay. Bakalim gorucez etkilerini

Canimmm teyit etmissinnnn ne guzelll, tekrardan hayirli ugurlu ilsun canim.saglikli bi gebelik olur insallah. Sogan suyu denemissin sanirim de mi. Ben de hayit suyu icmeye basladim bu ay. Bakalim gorucez etkilerini
Evet cnm bu ay sogan suyu ictim ve cok sukur allahima mujdeli haberi aldim darisi size olsun inşallah

Hayırlı olsun canım..Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..
Ben 5 gündür soğan suyu içiyorum hatta bugün uyandıktan sonra az kalsın bırakıyordum soğan suyunu bende fayda etmez diye sonra yine kendi kendime teselli verdim olsun içte belki başka şeylere şifa olur dedim sabah içtim yani .. inşallahta bırakmam 15 gün devam ederim..

Ben de dusundum aslinda sogan suyu icmeyi ama bal cirek otu tarcin karisimi hayit suyu ve incir yeyip iciyorum. Hepsi birlikte agir gelir mi acaba dedim. Mideme de dokunuyo sogan suyu ama ustesinden gelebilirim sanirim. Sizce diyetime sogan suyunu da eklemeli miyim

Bence birakma kesinlikle et ama bu doktoruna inofolic icin danış derim

Ya hepsini karistirma derim ben sonucta senin sagligin herseyden önemli suan vucudun buna nasil tepki vereceğini bilemeyiz ama bende arastirmalarima gore sogandan sonra hayit suyuna baslicaktim

En ufak bilgim yok ama bence hepsini aynı anda tüketme ne olur ne olmaz bünyene ağır gelir..

Paylaşımların için teşekkürler canım tekrardan hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…