ümit özekicinin hastaları varmı bu sitede

merhaba canım ben 23 ocakta trasver oldum sonuç negatif şimdi 2. denememe başladım .siz bu doktora tavsiye üzeremi geldiniz başarı oranı ne ben bilmiyorum.aslında doktorumu çok seviyorum ona inanmak istiyorum 1. tutmayınca korkuya kapıldım.bana yardımcı olursanız sevinirim.tşk

ben yeni başladım

hayırlı olsun canım inşallah sonucun pozitif olur.benim herhalde çarşaba yumurtalar toplanıp dondurulur.bidahaki adetim beklenecek diğer yumurtalar için.diğer yazınıda okudum iğneleri sormuşsun. 12 kutu kullandım ama biz doktorun asistanı hemşire selmadan iğneleri alıyoduk her gitmemde iğneleri veriyordu. onun için elinde kalma ihtimali olmuyodu yumurtalar toplanıldığı günde parasını veriyoduk.

Son düzenleme:
anladım canım bende ilk defa görüştüm kendisi ile... evet bir yerin tavsiyesi ile gittim. ben 3 martta ilaçlarıma başlıyorum. puregonuda 7 kutu alıcam. eğer yetmazse devamını alırım

benim yumurtalar iğnelere pek cevap vermiyo iğnesiz 2 iğneyle 3 yumurtam oluyo hemde günde 450 m iğnelere onun için aylar suruyo tedavim toplanıp donduruluyo allah yardımcımız olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…