Ümitsizlik yüreğimi ele geçirdi

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Bıktım her şeyden, herkesten ve istediğim hiçbir şeyin olmamasından. Hayırlısı, kısmet gibi sözcüklerle kandırmaktan kendimi. Çabalıyorum, sabrediyorum yıllar geçiyor değişen bir şey yok. Yaşıtlarım cıvıl cıvılken sürekli ağlamaktan, yüreğimin ve midemin sıkışmasından yoruldum. Ne işi ne eş ne arkadaş hiçbiri yok. İnsanların gördüğü gülümseyen yüzün altı hep ağlar durumda. Konuşacak kimsem de yok. Hep mi boşa kürek çekeceğim. Başarılarım iyiliklerim hepsi boşa gidiyor. Sanki görünmezim hayatta.
Sadece içimi dökmek istedim. İyi varsın kadınlar kulübü.

Canım önce bir derin nefes al, şimdi tek tek söyle bakalım. İş konusu niye isteğin gibi olmadı? Aşk işlerinde nerede takılıyorsun? Arkadaşların ne zamandır ilgisiz? Çok genel yazmışsın yorum yapmak çok zor böyle. Bize kafa yorabileceğimiz ayrıntı vermen lazım:KK51:

Teşekkür ederim gördüğünüz ve cevapladığınız için. İyi bir okuldan dereceyle mezun oldum hatta yüksek lisansı da bitirdim. Hocaların çalışmalarına maddi beklenti olmaksızım saatlerce masa başından kalkmadan gece gündüz yardım ettim. Ama sonra yarı yolda bırakıldım. Sınavlara giriyorum hep birkaç puanla atanamıyorum. Başvurulara cevap veren yok. Çünkü torpilim yok kimsen yok. Bu il kısmı.
Aşk kısmı zaten hiç yok. Hep ders derken hayat uçup gitmiş.
Arkadaşlar da farklı illerde.
Destekçim yok. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı galiba. Etraftakilerin soruları zaten bezdirdi. Hiç şansım yok kısaca. Yaşıtlarım evini, yuvasını, işini kurdu. Ben ise hep aynı.

Eş için birşey diyemem ama bir işe girebilirsin. Bir yerden başla. Böyle evde oturmakla hayat geçmez. Gayret et.

Teşekkür ederim gördüğünüz ve cevapladığınız için. İyi bir okuldan dereceyle mezun oldum hatta yüksek lisansı da bitirdim. Hocaların çalışmalarına maddi beklenti olmaksızım saatlerce masa başından kalkmadan gece gündüz yardım ettim. Ama sonra yarı yolda bırakıldım. Sınavlara giriyorum hep birkaç puanla atanamıyorum. Başvurulara cevap veren yok. Çünkü torpilim yok kimsen yok. Bu il kısmı.
Destekçim yok. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı galiba. Etraftakilerin soruları zaten bezdirdi. Hiç şansım yok kısaca. Yaşıtlarım evini, yuvasını, işini kurdu. Ben ise hep aynı.
Çok yanlış düşünüyorsun. İlk okul mezunları bile, sosyal bir kişiliğe sahiplerse güzel işlerde çalışıyor. Sorun senin tutumunda. Yüksek lisans yapıp evde oturman ayıp.

Canim bilemezsin belki evlenip coluk cocuga karisanlarda keske yuksek lisansimi yapip oyle evlenseydim diyordur. Belki evlenmistir mutlu degildir. Lutfen bi kac sey olumsuz gitti diye karamsarliga kapilma sukretmek nimetin artmasina vesiledir.
Yesis öyle bir batakliktir ki dusersen bogulursun ,
Azmine sımsıkı saril bak ne olursun.

Ne güzel demis mehmet akif.

Hayata çok olumsuz bakiyosun negatif bi hava aldım konundan bile önce bu sorununu hallet bence

iş görüşmelerinde kendinize güvenin.. ayrıca herkes farklı sıkıntılardan geçiyor.. bu geçici bir dönem. ben de sizin gibiyim ama sonuçta her yeni gün yeni bir umut.. biz kalkıp iş aramadıkça bulamayız. yeni insanlarla tanışacak ortamlara girmedikçe arkadaş edinemeyiz. sosyal çevremiz olmazsa sevgilimiz olmaz... hepsi birbiriyle bağlantılı siz bir yerden başlayın yeter ki. umutsuzlukla debelenip bekledikçe hiçbir şey ayağımıza gelmez. bizim gitmemiz gerek.

Herşeye olumsuz bakmaktan vazgeç önce. Sahip olduklarından yola çıkarak iş konusunda bir şeyler yapabilirsin. Aşk konusu ise her şeyin bir zamanı vardır.once kendi iç huzurunu bul. Kafanı oyalayacak seni eğlendirecek hobiler edin . Hayatını başkaları ve onların sahip olduklarıyla kıyaslama lütfen. Öyle olsa mutlu insan kalmaz.

ilginç bir yorum getireyim...bu tür bir çalışma iş eş aşk hayatın senin secimin. bunu değiştirmek için caba sarf etmişsindir ama hamurunda sosyallik yoksa veya tarzın etrafındakilere farklı geliyorsa yanlızlık kaçınılmaz oluyor.
ben yalnızlıgı severim. yalnızlık güzeldir. insan aramam. insanlarda pek beni aramaz :D şükür moddundayım...
aşk da iş de gelir sen merak etme...bazen bazı şeyler zamanını bekler..bir bakarsın hooppp aş iş arkadaş vs.. hepsi birden fazla fazla olmuş :D
hade aglama...

Back
X