Ümmü Sübyan Duası konusunda yardım...

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.712
1.152
373
Kaç gündür huzursuz ve korku içindeyim.Bilen birilerinin fikirlerine ihtiyacım var...

Eşimin kardeşi bir çocuğu seviyor ve ailesi istemiyor.Bunun için bir hocaya gitmişler ve gitmişken birde eşim ve benim için baktırmışlar.Hoca "gelinde 'ümmü sübyan' hastalığı var,bu yüzden çocukları olmuyor" demiş.Bunun için dua yazmış...

Eşim Sivas'a ailesine gitmişti haftasonu.Geldiğinde bana o duayı verdi.Bende ben inanmıyorum,istemiyorum dua falanda dedim.Çünkü beni hiç arayıp sormadılar bile böyle böyle bişey var,istermisin falan diye.

Poşetten çıkardım,üstteki kağıtta "ümü süfyan"rahatsızlığı var üzerinde yazıyor.Diğer bi kağıtta yapmam gerekenler ve birindede kırmızı kalemle yazılmış dua var.Onu bi tepside suya koyacakmışım,yazıyı silecekmişim elimle,o suyla çay demleyecekmişim ve evde kim varsa içecekmişiz...

Sonra netten bu ümü süfyan nedir diye baktım,bakmaz olaydım.Durduk yere korkmaya başladım,kafama taktım bu kezde ya doğruysa diye...

Zaten hamilelik sürecinden bile korkan biriyim,anksiyetem var,birde bunu kafaya takacağım şimdi ya düşerse diye...

Annem babam çok sinirlendi.Babam hatta arayıp kızmış niye böyle bişey yaptınız diye.O da hemen eşimi aramış bana kızdı,eftelyanın psikolojisi bozulmuş,ben kötülük için yapmadım diye.Kötü niyetle yapıldı demiyorum ama bari bi arasalardı söyleselerdi...

Annem sirkeli suya koy ve evin içinde tutma,balkona koy dedi.Sonra denize atarız dedi.Birkaç kişi daha dedi öyle.Sende sirkeli suyla banyo yap dediler.

Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum.Bilen birilerinin yardımını bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…