Bu tarz konular çok fazla var malesef burda ben rabbimin koruyacağından şüphem yok yaşayan bilen varsa okunacak duayı taşınacak duayı bilmek istedim bu kadar bende birseyleri görmeden önce ne saçma seylere inanıyorlar diyordum büyük konuşmamak gerek :)Herşeyin Allahtan geldiğine inanıyorsunuzda Allahın koruyacağına inancınız neden yok
Bu tarz konular yasak zaten bence siz güzelce dualarınızı edin. Kalbinizi ferah tutun. Büyü müyü bunlar boş işler.
Bizim bir hamile arkadaşta böyle bir şey yaşamıştı.İş yerindeki kızlara ayetel kürsi okuması için 1 şişe su vermişti.O ayetel kürsi nin sayısı vardı ama tam hatırlamıyorum.Merhaba arkadaşlar 1 yıl ıcınde iki kez gebelik kaybı yaşadım kalpleri durdu tıbbı açıdan hersey yapıldı bakıldı iğneler kullandım rahim vs hersey temız ) ben ilk evlendıgım zamanlarda uykuya dalma arasında bişeyler görüp duyuyordum ismimle seslenılıyordı özellikle ve eşimle düşman gibi olmustuk severek evlenmiştik neyse ailem hocaya götürdü 1 kaç tane hepsi büyü dedi dualarla muskalarla düzeldik Allah’ın izniyle ama benım korkularım hemen geçmedi ilk gebeliğimde korkarak uyandığım çok oldu 2. De hiç yaşamadım korku yalnız 2 3 gun önce tekrarlamaya başladı gördüklerim dün gece de rüyamda birisi sende sübyan var dedi 3 kere internetten araştırdığım da belirtilerimi diyim hersey var malesef bende hatta sübyan olan birinin ultrasyon resminde farklı bi suret cıkmıs aynısı bende de vardı bugün baktım basına böyle bişey gelen oldu mu kayıplarıma sebeb olabilir mi ) Herseyin Allahtan geldiğine inancım tam çok şükür ama böyle şeylerinde var olduğunu yaşayarak tecrübeledim
Bu tarz konular çok fazla var malesef burda ben rabbimin koruyacağından şüphem yok yaşayan bilen varsa okunacak duayı taşınacak duayı bilmek istedim bu kadar bende birseyleri görmeden önce ne saçma seylere inanıyorlar diyordum büyük konuşmamak gerek :)
Ben konuda gormedim resimdeResmi kaçırdınız amaaaUltrasyon görüntüsü yanında ümmü sübyan poz vermişti
Ciddimi ultrason da hemdeResmi kaçırdınız amaaaUltrasyon görüntüsü yanında ümmü sübyan poz vermişti
Ya ama bende görmek istiyordumCiddimi ultrason da hemde
Ciddimi ultrason da hemde
Resmi kaçırdınız amaaaUltrasyon görüntüsü yanında ümmü sübyan poz vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?