Ümran muslu ya ameliyat olanlar

azula

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
2
0
16
53
Ümran musluya ameliyat olan varmı varsa nasıl bir doktor deneyimlerinizi paylasirmiainiz bende bu doktora karın germe ve meme küçültme ameliyatı olacağım aşırı korku var

Ben yaklasik 1 ay once oldum ameliyatta hic bi sıkıntı yasamadim suanda da bi sıkıntım yok sadece dikis yerlerini iyileştirmeye çalışıyorum suanlik memnunum ama daha cok yeni yaralar iyilesir sislikler iner sonra ne olur bilmem twkrar buyuyup sarkmasindan korkuyorum acikcasi

Ben yaklasik 1 ay once oldum ameliyatta hic bi sıkıntı yasamadim suanda da bi sıkıntım yok sadece dikis yerlerini iyileştirmeye çalışıyorum suanlik memnunum ama daha cok yeni yaralar iyilesir sislikler iner sonra ne olur bilmem twkrar buyuyup sarkmasindan korkuyorum acikcasi
Şu an ne durumdasınız toparlandınız mı iyice? Ben mem küçültme ameliyatı düşünüyorum önerir misiniz

2 bucuk ay oldu benim olali suanda ameliyat olmamis gibi sayilirim yan yatiyorum hafif yüz üstü yatiyorum. Korseyi 2.ayda cikardjm simdi sporcu sutyeni takıyorum merak ettiginiz bisey varsa sorabilirsjniz

Rica etsem özelden resim atabilir misiniz bende randevu almayı düşünüyorum eylülde ve korkuyorum açıkcası ameliayttan , ağrıdan vs ve o yüzden şok tedirginim ama artık bu çile bitsin istiyorum D cup takıyoeum ve minyon bir kızım paylaşırsanız çok sevinirim özelden de atabilirsiniz

Resim atamam malesef ama endisenizi anliyorum gercekten korkacak bisey yok sonucu cok guzel goruntuden ziyade o kadar insan rahat hareket ediyoki anlatamam en 2 ay korse 1 ay sporcu sutyen kullandim simdi normal sutyene geçtim sanki yok gibi vücudumda. Surec hakkında da ne zaman isterseniz cekinmeden sorabilirsiniz

Ben de meme küçültme ameliyatı oldum 1 ay önce. O kadar memnun kaldım ki. Gerek asistanı Gülşen Hanım, gerek muhattap olduğum hemşireler ekibindeki herkes işini çok iyi yapıyor. Benim en büyük şansımdır Ümran Hoca ile olan sürecim. Kendisi ilk görüşmede ne anlattıysa onları yaşadım. Ne eksik ne fazla. İşinin ehli bir doktor. Kendisine ameliyat olan bi hasta ile konuşmustum instagramdan. Siz uyuyun gerisini Ümran Hoca'ya bırakın dedi ben de öyle yaptım. Şu anda 2. Ayımdayım. Sporcu sütyeni kullanıyorum. Her şey yolunda, iz giderici kreme geçtim. Memelerim D cuptan B cupa düştü. Benim ne kadar çok kıyafetim varmış onu farkettim. Önceden giyecek elbise bulamazdım. Ameliyata engel bir durumunuz yoksa kesinlikle hic düşünmeyin çok büyük bir konfor. Sırt ağrılarım komple bitti. Hayat küçük memelilere güzelmiş diyorum:)

Back
X