Ben Bilgi Hnm'a gidiyorum.tavsiye ederim.hatta tedirgin oldgum bi konu vardı.dün cebini aradm.saolsun yardımcı oldu.insana moral veriyor.tavsiye ederim..
Ben Bilgi Hnm'a gidiyorum.tavsiye ederim.hatta tedirgin oldgum bi konu vardı.dün cebini aradm.saolsun yardımcı oldu.insana moral veriyor.tavsiye ederim..
bilmiyordum ayrıldığını hastane bilgi vermedi mi nereye gittiği konusunda.benm gorusmem bir sene snra olacaktı kendisiyle.fakat ben hastaneyi beğenmiyorum.Allah o günleri gösterir hamile kalırsam doğumu açıkçası orada yapmak istemem.arkadasım doğumunu orada yaptı.yoğun bakım unıtesının bile olmadıgını soylemıstı.guvenemem.. bilgi hanm iyi biri ama.
bilmiyordum ayrıldığını hastane bilgi vermedi mi nereye gittiği konusunda.benm gorusmem bir sene snra olacaktı kendisiyle.fakat ben hastaneyi beğenmiyorum.Allah o günleri gösterir hamile kalırsam doğumu açıkçası orada yapmak istemem.arkadasım doğumunu orada yaptı.yoğun bakım unıtesının bile olmadıgını soylemıstı.guvenemem.. bilgi hanm iyi biri ama.
18 Haftalık hamileyim ve 09.03.2016 Çarşamba sabahı Dr. Bilgi Gökcan'a az bir kanama durumu ile gittim hemen beni muayene etti ve rahim ağzı yetmezliği yaşadığımı rahim ağzı boyutunun 2cm olduğunu ve iç kanama yaşadığımı hemen bir iğne yapılacağını söyledi. Az bir kanama dışında hiçbir belirti yoktu muayene sonrası progesteron ilacı verdi ve 1 hafta yatmam gerektiğini söyleyip ve eve gönderdi. Eve döndükten sonra eşim beni aynı gün Avrupa yakasında bir profesöre götürdü kendisi beni muayene ettiği an ilk söylediği şey doktorunuz bu kocaman Polip'i görmedi mi? Kanama sebebimin bu polip yüzünden olduğunu ve rahim ağzı boyunun 3,5cm yani her bayanda olması gerektiği gibi olduğunu bu polip'in alınması gerektiğini şu an için hayati bir önem kaydetmediğini ve normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi. Bilgi Hanım yüzünden bu iğne yüzünden bebeğimi kaybedebilirdim. Dr. Konusuna Dikkat!
Merhaba Arkadaslar ben bilgi gokcan memorial de tüp bebek doktorumdur. Yanliz bu doktoru araştırma yapmayip gittigime cok pişman olarak devam ettim. Sonuc o kadar masraf ve acidan sonra negatif bir sonuç aldım Cok üzgünüm. Doktorumun hatali oldugunu düşünüyoruz çünkü sorun normalde bende değil esimdeydi beni muayenesine aldi herseyin cok iyi olduğunu yumurtalarimin oldugunu rahiminde saglikli oldugunu söyledi. Bizde tup bebek tedavisine sevinerek basladik. Yumurtalarim alındıktan sonra cokfazla yumurta olduğunu ve kalitesinin düşük olduğunu söyledi. Ve zor zoruna 2 embriyo olustu. Ama sonuc malesef gebelik olusmadi. Ikinci tup bebek yaparsak ilaclarin dozunu düşürüp. Ve vitaminleri kullanmami söyledi. Bizim cok fazla sansimiz yok arkadaslar. Öyle 3 4 5 defa deneme yapmaya. Birde maddi zorluklarimizda var. Biz iyi olsun iyi bir hastahane diye memoriali tercih ettik ama cok pismanim. Madem yumurtalarimin kalitesi düşük tü neden kalitesini artirmaya yönelik çalışma yapılmadı anlayamıyorum. . Ben den 40 yakin yumurta toplandi ve simdi böylece hüsranla sonuçlandı. .. bizim sorunlarimiza cok yakından ilgilenmedi acil durumlarda gec cevaplar aldik bir önerisi olmadi biz arastirdik şunu kullanmalimiyim diye sormadan soylemiyordu. Yani bilemiyorum bir doktorun başarılı olmasi cok onemli