ümraniye afiyet hastanesinde kontrole giden yada doğum yapan var mı?

tubaokutan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
287
2
66
Ankara
selam kızlar ben afiyette serçin hanıma gidiyorum.dr. dan memnunum ama sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. bilginiz varsa paylaşın :)

Canım öncelikle hayırlı ve kolay doğumlar dilerim sana.Ama Allah aşkına afiyetten başka hastanemi bulamadın be tatlım.Benim arkadaşım 2 sene önce doğum yaptı aman Allah'ım ben böyle bir yere görmedim.İlk doğumunu da orada yapmış arkadaşım derdi ki ben içerde bağırdıkça herkes dışarıda beni dinlemiş,duyunca çok kötü oldum derdi.İkinciyi sezeryan oldu bebek yenidoğan sarılık oldu bebek odasında fototerapi alması gereken bebeği koydular ışık alacağı sepete üzerinede perdeden bozma bir bez parçası örtmüşler odaya getirdiler,hemen kapının karşısına tuvaletin çaprazına koydular.Her iki kapı açıldıkça rüzgar vuruyor,bebek ağladıkça kucağa aldıkları için bebek sarılığı 2 günde zor atlattı.Yani anlayacağın tatlım kendilerini zor kurtardılar desem yeridir.Sgk geçen başka hastanelerde var be gülüm ama yinede sen bilirsin ben uyarayım istedim.

ben gitmedim anneannem ve teyzmler ümranyede otryo biliyorum ama . teyzem gebelikten şüphelenp gitmiş hatta emnmiş kmseye söylememş bize de sonradan anlattı gidip tahllerini yaptrmş negatf çıkmş sonuç . aradan 3-4 saat geçms aramışlar tahlillernzde yanlşlk olmş olblr çok özür dilerz umarz bu süre zarfnda ilaç kullanmamışssnzdr filan diyip tekrr çağırmşlar sonuçlar pozitif çıkmış. böyle bişey olabilr mi ya ilaç içseydi teyzem başı ağrısaydı da km verckti hesabnı o bebeğe bişey olsaydı bence kesinlkle gitmeyin ki o da bidaha gitmedi zaten .

canım öncelikle hayırlı ve kolay doğumlar dilerim sana.ama allah aşkına afiyetten başka hastanemi bulamadın be tatlım.benim arkadaşım 2 sene önce doğum yaptı aman allah'ım ben böyle bir yere görmedim.ilk doğumunu da orada yapmış arkadaşım derdi ki ben içerde bağırdıkça herkes dışarıda beni dinlemiş,duyunca çok kötü oldum derdi.ikinciyi sezeryan oldu bebek yenidoğan sarılık oldu bebek odasında fototerapi alması gereken bebeği koydular ışık alacağı sepete üzerinede perdeden bozma bir bez parçası örtmüşler odaya getirdiler,hemen kapının karşısına tuvaletin çaprazına koydular.her iki kapı açıldıkça rüzgar vuruyor,bebek ağladıkça kucağa aldıkları için bebek sarılığı 2 günde zor atlattı.yani anlayacağın tatlım kendilerini zor kurtardılar desem yeridir.sgk geçen başka hastanelerde var be gülüm ama yinede sen bilirsin ben uyarayım istedim.

tamam canım dikkate alcam emin değilim zaten

Afiyet hastanesine yeni hamile iken bi gece kanamam oldugunda, gece nöbetçi çalışan kadın doğum doktoru var diye gittim.
doktor ultrasonda bebege bakıyordu, tam hatırlayamadım ama bir soru sordum şusu nasıl busu nasıl gibi.

doktor: 'ben bu makine ile bebegi gördüğüme şükret, o kadar detaylı göremiyorum onu iyi makinelerin oldugu hastanelerde görebilirsiniz dedi'
ben de güleym mi ne yapayım bilemedim :)
bi daha da gitmedm zaten

off kızlar aklım karıstı ben sadece dogum ıcın gıdecektım özel muayneneya gıdıyorum dr orayla anlasması varmıs ne yapayım ykında gıden yokmu nedır durum

Back
X