Ümraniye-Ataşehir civarı kadin doğum doktoru arıyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZOE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
657
198
Merhabalar, nerdeyse tüm konulara baktım ama cevap bulamadım. 2gün once hamile oldugumu ogrendim ve aylık kontroller icin dr.arıyorum.çamlıca hospitalium Bahar besen,ümraniye erdem mustafa ates(erkek diye tereddutlerim var) k .bakkalkoy eren tip mrk figen hnvs bunlara giden var mi hangisini tavsiye edersiniz? Dogumu erdem ya da hospitalium düsunuyorum ama onun icinde fikrlere açıgım ltfen yardııımmm...

tebrık ederım cnm ..ben mustafa beye gıt derım gorumcemın dogumunu da o yaptırdı cok ıyı bı dr. ben yakın olsa ona gıderım ama bıze bıraz uzak kacıyo cakmak ben camlıca erdeme gıdıyorum henuz hamıle degılım ama ınşaallah cok gecmeden bende sızler gıbı hamıleler kervenına katılırımneyse cnm eger cekındıgın allttan muayene ıse cok cok zorunlu kalmadıkca alttan bakmıyomus hatta benım gorumcemın oğlu şimdi 5 aylık sezeryan oldu ılk hamıle kaldından berı gıdıyodu hatta ılk hafta kese gurunmedı yıne de alttan bakmadı dr.

canım benim çok teşekkür ederim. zaten Erdem de yapmak istiyorum dogumuda en başından ordan başlamak daha iyi sanırım. Mustafa bey'in methini bende okudum buralarda..bazı doktorları sezeryancı derler ya çok korkuyorum umarım bu öyle değildir. İnşallah sende kısa zamanda alırsın güzel haberleri. ben 6 aydır uğraşıyodum hiç de düşünmemiştim hatta bu ay çok grip olmuştum. Derler ya ummadığın anda gelir diye gerçekten öyleymiş. İlk muayenemide atlatsam Allah'ın izniyle değme keyfime

tesekkur ederım canımbenım gorumcem mecburı sezeryan oldu canım bızım bebıs hıc donmedı her kontrole gıttıgınde ters duruyodu hem de boynuna kordonu dolasıkmıs hem de uc kez dolaşıkmıs dr. panık olmasınlar dıye solememıs artık alalım demıs 38. haftada dogumdan sonra soledıler bıze sok olmustuk sımdı sukur cok ıyı tosuncukkhem dogumdan sonra ebeler cok ılgılendı memeyı tuutturana kadar ayrılmadılar hemen emmedı bızımkı hemsıreler felan guler yuzlu ben hıc asık suratlıya denk gelmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…