Ümraniye çevresi kadın doğum doktoru :(

sarisekerim86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
176
0
46
İstanbul
kızlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Ümraniyede oturuyorum. 4 haftalık hamileyim ve iyi bir yere başlamak istiyorum. bundan 5 ay önce boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Erdem hastanesi ve Atlas hastanesine gittim 7,5 haftalıkken bile bebek olmadığını söylemediler kanamam başladı kendim düşük yapmaya başladığımda söylediler o yüzden oralara gitmek istemiyorum başka önerebileceğiniz doktor varmı ?

Canım ben bayan kuaförüyüm bayanlarla iç içe olduğum için önerilere göre hamile kalır kalmaz afiyet hastanesinde ki bilgi gökcana gittim 9 ay boyunca benimle çok güzel ilgilendi çatı darlığından dolayı sezeryan olmak zorunda kaldım ameliyatima da o girdi aynı gün akşamı ayağa bile kalktım muhteşem bi doktor ben çok araştırdim ne erdem ne atlas nede hospitalium hepsi yalan gerçi afiyet hastaneside öyle aman aman değil ama sırf o doktor için oraya git ayrıca en ufak bi sorunun olsun istersen gecenin 12 sinde ara açıyo pazar olsun farketmez ve sana en iyi şekilde yardımcı oluyo

bende ümraniyedeyim 5 haftalık hamileyim ve araştıryorum afiyette birde saliha hanım varmış fakat hastane olarak hiç özel gibi değil ben ondan karrasızın 2 arkadaşım orada doğum yaptı medipol hastanesinide çok öneriyrlar ben ona bi bakıcam

Afiyet hastanesi ile ilgili güzel şeyler duymuyorum sakın gitme dediler ondan dolayı orayı şuan düşünmüyorum. Erdem hastanesinde Adalet hanm varmış çok met ettiler onu düşünüyorum şuanda çamlıca Erdem hastanesindeymiş oda bakalım yarın gideceğim bir aksilik olmazsa

kızlar çamlıca erdem hastanesi adalet zati hn gittim çok ilgili ve sevecen bir bayan. 5.5 haftalık olduğunu ve kalp atışlarının azda olsa gözüktüğünü söyledi çok sevindimmmm darısı bekleyenlerin başınaaa

HİSAR HASTAHANESİ - OP. DR. AYŞE KARA

başka tavsiyem olamayacak. birsürü doktor denedim kızıma hamileyken.. birsürü hastahane gördüm gezdim baktım.

Bu hastahaneden daha iyisine ve doktorumdan başkasına denk gelmedim.
Her konuda gözü kapalı gidip güvenebileceğinizi düşünüyorum. ben öyle yapıyorum senelerdir.

kızlar çamlıca erdem hastanesi adalet zati hn gittim çok ilgili ve sevecen bir bayan. 5.5 haftalık olduğunu ve kalp atışlarının azda olsa gözüktüğünü söyledi çok sevindimmmm darısı bekleyenlerin başınaaa

Hayırlı olsun, darısı başıma bende Zeynep Kamile gidiyorum fakat kararsızım devlet hastanesi çatı matı dinlemiyormuş direk normal doğurtuyormuş bende korkuyorum, orda erdem hastanesi adalet hanımı methettiler, fiyatları nedir muayene ve doğum.

bende kadın & doğum uzmanı arıyorum. nereye gideceğimi hiç bilmiyorum, Ümran Tıp Merkezinde ki kadın & doğuma gidiyordum.. ama oradan da pek fazla memnun değilim, ellerinde olan teknoloji yeterli değil, sürekli oraya buraya yönlendiriyorlar.. ve orada ki doktor çok soğuk geliyor, bazen aklımda sorular oluyor kendisine sormak istediğim, ama kadının o soğuk yapısı yüzünden, soracağım soruları da unutuyorum...

ya kesinlikle ama kesinlikle Hospitalium hastanesini tavsiye etmiyorum. çamlıca hospitaliumda dogum yaptım 5 bucuk ay once. herseyiyle iğrençti rezaletti. şikayet maili bile attım kimse cevap dahi vermedi.
yatış yaptıgım oda da tuvalet bozukmus ıgrenc bı koku vardı. fıyat farkı almadan suit oda veriyoruz dedıler camı kapanmayan bır oda verdıler 2 gun dondum. eşim oturma grubundakı kırlentlerı dızdı camın önüne ruzgar gelmesin diye.
sezeryanla dogum yaptım ne ustumu gıydırdıler ne yuruttuler tum gun bırılerının odaya gelmesını bekledım. gece 10da cop almaya gelen kadın ustumu gıydırdı annemde yuruttu tuvalete kaldırdı beni. aklınıza ne gelıyosa hersey berbattı. bebegım kuvezde kaldı dogru durut bılgı vermedıler. sut sagma makınası aparatını sattılar 7-8 defa yanlıs baskasının kullandıgı parcaları getırdıler. geceleri defalarca aradık ama 1 kez bıle makınayı odaya getırmedıler. sadece farklı farklı aparatlar getırıp durdular 2 gun boyunca sadece 3-4 defa sut sagabıldım oysa en gec 2 saatte bır sagmalısınız demıslerdı. bebegımın esyalarını ıade ederken baskasının kıyafetı karısmıs cantamıza. benımde kaybolan esyalarım var. ilaç vermelerı ıcın bıle defalarca arıyoduk. ya korkunc bı yer. isteyen ozel mesaj atsın adımı soyadımı tum bılgılerımı de verırım.
zaten aratırsanız google dan busuru sıkayet var hastanenın tum subelerı ıcın. rezil bir yer.

bende 6,5 aylık hamileyim bana da hospitalium bahar hanım tavsiye edildi ne dersiniz giden var mı? normal doğum yaptırıyormuş.normal olsun istiyorum para için sezeryan yapılmasın.gerçi zeynep kamil düşünüyorum ama yine de 2. seçenek olarak arıyorum....

yaklaşık 2,5 hafta önce "Afiyet Hastanesi - Bilgi GÖKCAN" kontrole gittim. Ve kendisinden çok memnun kaldım. Samimi, güler yüzlü davrandı.
Ondan önce "Ümran Tıp Merkezi - Zeycan AYDIN" da kontrole gidiyordum, kendisi çok mesafeli, samimiyetsiz ve soğuk buluyordum. Hatta soru sormama bile pek fırsat vermiyordu, soracağım soruyu unutuyordum. Kendisi ultrasonda kontrol ediyor, herşey yolunda diye söyleyip, sırada ki hastaya geçiyordu. Bu durumdan da ben memnun değildim. O yüzden doktorumu değiştirdim. Şimdilk yeni doktorumdan memnun kaldım.

bende 6,5 aylık hamileyim bana da hospitalium bahar hanım tavsiye edildi ne dersiniz giden var mı? normal doğum yaptırıyormuş.normal olsun istiyorum para için sezeryan yapılmasın.gerçi zeynep kamil düşünüyorum ama yine de 2. seçenek olarak arıyorum....

canım benim yengem de ona gitti memnun kalmadı kapalılara ters davranıyormuş falan onun demesine göre dr değiştirdi ben tanımıyorum ama sen isminiyazınca bnde paylaşayım ddmm

kızlar bende afiyet hastanesine gidiyorum serçin hanıma çok çok çok memnunum genel de siz bilge hanımı tavsiye etmişsiniz ama serçin de çok iyi bende inş doğumumu orda yapcam kesinlikle normal istiyorum umarım bi aksilik olmaz

medicana - hüseyin arık :49:
hamileliğim boyunca bir sürü doktor değiştirdim
sonunda hüseyin beyle taniştim, iyi ki de tanişmişim

en ufak problemi deve yapmaz, en çok bu huyunu seviyorum
espirili yaklaşımı anne- babayı rahatlatıyor
anlamsız testler tahlillerle kurumuna para kazandırma kaygısı yok
özel telini veriyor, istediğin zaman ulaşabiliyorsun (ki bunu her doktor yapmıyor)
çok memnun kaldım ben
tavsiye ederim canım

Ne yaparsanız yapın Atlas hastanesine gitmeyin. Orada doktor olduğu şüpheli bir Ayşe hanım var. Bana 4 defa betahg testi yaptırdı. Sonuç her defasında pozitif çıkmasına rağmen hamile değilsin buna eminim deyip duruyordu. Dış gebeliğin olduğunu düşünüyorum yarın renkli doopler çektir ona göre ameliyatına karar vercem dedi. Ben ordan çıkar çıkmaz araştırmamı yapıp Hisar Hospitalde Ayşe Kara' ya gittim. daha ilk muayene de 4 hafta 4 günlük hamileliğimin olduğunu tespit etti. Şuan 3 ayımı bitirdim. Her şeyin yolunda gittiği bir hamilelik yaşıyorum çok şükür. Ama ne korkular yaşadım ne üzüntüler çektim ben bilirim. Bi daha da öleceğimi bilsem Atlasta ölmem :)

Son düzenleme:
bende iki gündür dr araştırmalarına başladım.
istediğim hastahane çamlıca erdem hastanesi...
gerçi özel olsunda dr.u iyi olsunda semt önemli değil.
ama işte herkes doğal olarak kendi doktorunu met edince insanın kafası karışıo...

napıcam bilmiyorum

Canım ben bayan kuaförüyüm bayanlarla iç içe olduğum için önerilere göre hamile kalır kalmaz afiyet hastanesinde ki bilgi gökcana gittim 9 ay boyunca benimle çok güzel ilgilendi çatı darlığından dolayı sezeryan olmak zorunda kaldım ameliyatima da o girdi aynı gün akşamı ayağa bile kalktım muhteşem bi doktor ben çok araştırdim ne erdem ne atlas nede hospitalium hepsi yalan gerçi afiyet hastaneside öyle aman aman değil ama sırf o doktor için oraya git ayrıca en ufak bi sorunun olsun istersen gecenin 12 sinde ara açıyo pazar olsun farketmez ve sana en iyi şekilde yardımcı oluyo

cnm bnde o doktorda doğum yaptım dayımın eşide o ara 4 ay vardı gebeliklerimizde o bana önermişdi çok iyi çok iyi die bnm orda başıma gelmeyen kalmadı ameliyat hanesi leş ameliyatta uyandım daha sonra yatakları düştü dikişlerim açıldı bu hastanenın ayıbı desek ki eğer doktor araştırıyorsak hastanede bi o kadar önemli ayrıca beni sezeryana almadn önce ne bebeğime baktılar nede kiloma başıma daha kötüsüde gelebilirdi söylemek istedim cünkü bnm yaşadıklarımı bi başkası daha yaşasın istemem...

Back
X