T tine Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2007 168 0 96 41 İstanbul 27 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tine #1 slm kızlar ümraniyede oturuyorum ve doktorumu degıstırmek ıstıyorum bana hastane ve doktaor tavsıyenız varmı acıl lutfen yardımcı olun bana
slm kızlar ümraniyede oturuyorum ve doktorumu degıstırmek ıstıyorum bana hastane ve doktaor tavsıyenız varmı acıl lutfen yardımcı olun bana
G guleylull Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 8 0 16 2 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tine #2 üsküdar özel yunus emre hastanesi ekin fettahoğlu. kesinlikle çok iyi bir hastane ve hekim...bende bır bucuk ay once dr değiştirdim, keşke diyorum daha önce gitmiş bulmuş olsaydım...
üsküdar özel yunus emre hastanesi ekin fettahoğlu. kesinlikle çok iyi bir hastane ve hekim...bende bır bucuk ay once dr değiştirdim, keşke diyorum daha önce gitmiş bulmuş olsaydım...
K kendikabugunda Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2012 279 12 68 İstanbul 12 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tine #3 tine .!.: slm kızlar ümraniyede oturuyorum ve doktorumu degıstırmek ıstıyorum bana hastane ve doktaor tavsıyenız varmı acıl lutfen yardımcı olun bana Genişletmek için tıkla... çamlıca hospitalium da sema hanım ya da bahar hanım ikiside çok iyi (bu arada jinekologdu değilmi)
tine .!.: slm kızlar ümraniyede oturuyorum ve doktorumu degıstırmek ıstıyorum bana hastane ve doktaor tavsıyenız varmı acıl lutfen yardımcı olun bana Genişletmek için tıkla... çamlıca hospitalium da sema hanım ya da bahar hanım ikiside çok iyi (bu arada jinekologdu değilmi)