ümraniye-erdem hastanesi

NAVRIS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
7.997
1
156
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba;

Erdem Hastanesi ve orda çalışan Doktorlar hakkında tecrubesi olanlar varsa, bizleride bilgilendirmenizi rica ederim.....

ben erdem hastanesine gidiyorum doktorum zeynep yeşim h.
ben memnunum.hastane bilinenın ve sanılanın aksine bence temız ve yenıdoğan ünitesi güzel kapsamlı
hastanenın bir çok kadın doğum doktorundan genel olarak bence iyi

bende ümranıyede oturuyorum yenı üye oldum çakmak erdem hastanesinde adalet zati hanıma gitmeyı düşünüyorum nasıl bı doktor aranızda gıden varmı muayene ücreti ne kadar 2.çocuk istıyoruz o yuzden gidecem şimdiden teşekkürler cevap beklıyorum:

çakmak erdemi bilmiyorum ama çamlıca erdem de muayene ücreti 15 e düşmüş. çakmak da aynıdır herhalde

ben cakmak erdemin hastasıyım asıl doktorum özlem hanım ama ayse hanım yesim hanımada muayene oldum hemsire arkadaslarımda var calısan cok memnunum..

ben erdem hastanesinde 31.01.2010 da ölü doğum yaptım bebeğim karnımda öldü 9 ay boyunca pendik şifa hstanesine gitmiştim Burçak Toka ama bebeğimin öldüğünü söyledi ve hiç ilgilenmedi.erdem hastanesinde Dilek Doğan geliyormuş haftada bir Allahtan ona rastladın çok memnun kaldım hem doktordan hen hastaneden Ayşe hanımıda çok iyi diyorlar

slm bilmiyorum kararsız kaldım hangı doktora gıtsem evim çakmak erdeme yakın gıtmeyı düşünüyorum ama doktoru düşünüyorum çünkü doktora gittiğim zaman heycanlanıyorum korkuyorum devlet hastanesindekiler ilgisiz ve insanı azarlıyoyorlar şimdiden tşk edıyorum arkadaşlar

arkadaşım senınde başın sağolsun allah kımseye vermesin ilk bebeğinmiydi yanı bır doktor hatasımı

erdem hastanesinde ıkı tane ayse varmış hangisi iyi cıncık arkadaşım

ben ayşe katrancıyı biliyorum canım.Bekarken gitmiştim,o çok iyi bir doktor.Çok yoğun oluyor diye ona gitmiyorum ama ben.

evet 9 ay boyunca doktora gittim yani ilk olduğu için çok ta dikkat ettim ama pendik şifa daki burçak tok onun yüzünden bebeğimi kaybettim .suyum bitmiş ve 25 ocak günü kontrole gittim 27 ocak ta bebeğim karnımda ölmüş nst sonuçlarına dikkatli bakmadığı için ve ultrasona bebeğimi kaybettim Allaha o kadını havale ediyorum

bende afiyete gidiyorum normalde ama erdeme başlamayı düşünüyorum eltim görümcem orda doğum yaptı şimdi çamlıcadakini aradım bize yakın diye orda 15 tl imiş muayene ücreti orda diler hanımı iyi yazmış arkadaşlar sitede ona gidicem inşallah normalde haftaya çarşamba afiyete gidicektim kalp atışları için ama vazgeçtim erdeme başlıcam afiyette 25 tl muayene

mrb.
Bana da çakmak erdem hastensi çok yakın.Mustafa Ateş diye bir dr. var.ona gitmeye başladım.Çakmak erdem de doğum yapan var mı acaba...ya da dr.mustaf ateş'i bilen var mı.

çamlıcaya yakın oturuyorsanız Dr.Mehmet Beyi (HOSPITALIUM)tavsiye ediyorum.Ben ve arkadaşlarım ona gidiyoruz.Sakin ve anlayışlı bir doktor yoğunluk olmuyor.Bazı akşamlar nöbetçide oluyor.çalışan arkadaşlarım gece gidiyorlar.

çamlıcaya yakın oturuyorsanız Dr.Mehmet Beyi (HOSPITALIUM)tavsiye ediyorum.Ben ve arkadaşlarım ona gidiyoruz.Sakin ve anlayışlı bir doktor yoğunluk olmuyor.Bazı akşamlar nöbetçide oluyor.çalışan arkadaşlarım gece gidiyorlar.

Malesef uzak kalıyroum çamlıcaya.:(
hamilelikte dr. seçimi çok önemli ya iinsanın canı sıkılıyor emin olamadığında.hele ilk gebelikse daha da kafa bulandırıyor.Mustafa Bey den memnum kaldım ama yine de doğumu düşününce hep acaba diyorum.Hayırlısı olsun diyelim:)

slmlar bende erdem hasatnesine gidyorum doaktorum zynep yeşim hanım şimdilik memnunum baklaım doğum için kara vermedim henüz ....

Back
X